P3 FEM PSICOMOTRICITAT!

ENS RELAXEM

QUAN ACABEM DE PARLAR DE COM ESTEM I QUÈ ENS PASSA ÉS EL MOMENT D’ESTIRAR-NOS. PER A QUÈ ENS ESTIREM?  PER A PODER TENIR UNS MINUTS PER NOSALTRES MATEIXOS, PER A GAUDIR DE LA RELAXACIÓ, AJUDAR-NOS A ENTRAR EN LA CALMA I AIXÍ CONNECTAR-NOS EN EL MOMENT PRESENT.    RECORDEU QUE ELS INFANTS, IGUAL QUE ELS ADULTS, TAMBÉ S’ESTRESSEN, ESTAN NERVIOSOS, PATEIXEN ANSIETAT… PER TANT, ÉS MOLT NECESSARI QUE TINGUIN ESTONES DE RESPIR.

 

FEM MASSATGES ALS COMPANYS

UN COP TENIM EL NOSTRE MOMENT PER A PODER PARAR, COMENCEM A “DESPERTAR” EL COS D’UN COMPANY D’UNA MANERA SUAU I RESPECTUOSA: FENT UN MASSATGE. AIXÍ EL COS ES PREPARA PER A PODER ANAR A L’ACCIÓ, ÉS A DIR, A JUGAR.

 

ESTONA DEL JOC

AQUÍ TENIU UNA MOSTRA DE LA CREACIÓ DEL JOC DELS VOSTRES INFANTS, NECESSITEN POC PER A FER MOLT. SÓN CAPAÇOS DE CREAR QUALSEVOL COSA I TOTALMENT DIFERENT A L’ALTRE FENT ÚS DE LA PRÒPIA IMAGINACIÓ!

               

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>