ACTIVITATS 9-6-20

Bon dia, pintures!!

Comencem la setmana amb noves propostes de treball. Espero que us agradin!

  1.     TAST DE FRUITES DE L’ESTIU

Així com vam fer un dia a l’escola amb el tast de fruites de la tardor, us proposo un tast de fruites de l’estiu. Així coneixereu nou vocabulari i ens endinsarem en el gust d’algunes fruites que potser encara no heu tastat mai. O potser sí. Quina és la que més us agrada? 

 

  1.    SÈRIES AMB FRUITES

Us enrecordeu que un dia vam fer sèries amb gomets, canyetes, dibuixos, estampacions o el que vau voler? Aprofitant el tast de fruites de l’estiu, us proposo que feu sèries amb fruites de temporada.

Si voleu podem intentar copiar un model sencer o fer el nostre pinxo de fruita només amb les dues primeres peces posades. Jo ho he fet amb préssec i cireres. Amb quines fruites ho voleu fer vosaltres? 

I en acabar, ens podem menjar la feina feta! 🙂

  1.     ON ÉS LA MEDUSETA?

Us presento la meduseta. La tenien a la classe els vostres companys i companyes de P4 quan eren la classe de les meduses. I ara la tinc jo a casa. Aquesta setmana m’ajudarà a ensenyar-vos algunes nocions espacials i ens proposarà un joc molt divertit. Voleu jugar? Seguiu el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScR9yclOwBRPNoJI6WZSGLWQHzfRUrPER7OGCMvNOitHalYxg/viewform?usp=sf_link

També teniu el vídeo sencer a la carpeta del Drive “Vídeos Marina i Maribel”. És el vídeo número 13.

  1.     EL NOM

Podem seguir treballant el nom de totes les maneres que us he anat explicant durant les últimes setmanes. Confegint-lo amb papers, amb farina, amb plastilina, repassant-lo, etc. He vist que alguns i algunes ja ho heu fet, així doncs, us animeu a escriure’l? No passa res si alguna lletra no ens surt bé o la fem del revés, lo més important és provar, però sense pressió. Només qui vulgui i es senti preparat. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>