Sortida a Mas Casablanca P3

 

Després d’uns dies de confinament per fi ha arribat el dia, una sortida a l’exterior per poder viure la natura amb els nostres companys/es de classe. La sortida a Mas Casablanca, una casa de pagès al poble de Taradell.

Aquest matí hem quedat al rocòdrom de l’escola per marxar al més aviat possible. L’autocar ens esperava al carrer aparcat i a les nostres cares a mesura que anàvem arribant es podien veure nervis, emoció i ganes d’aventura.

A la Granja ens esperaven en Pep, el pagès de la granja, i en Jordi. Ens han fet una visita per la granja i ens han ensenyat  tot el que cal saber per ser uns bons pagesos i pageses. Alguns de nosaltres ens ha encantat tocar i donar menjar als animals, a d’altres ens feien respecte i una mica de por i ens els hem mirat de més lluny. Però el que tots sí que coincidim, és que ha estat un dia genial, el temps ens ha respectat i hem pogut gaudir de la granja, les seves bèsties i uns prats molt grans i verds per menjar a la fresa i jugar amb els nostres companys i companyes.

 

FOTOS Baldufes

FOTOS dels Belluguets P3B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>