ENTREVISTES 3R TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres per donar-vos algunes informacions:

  • ENTREVISTES: Aquest darrer trimestre és voluntari per les famílies sol·licitar una entrevista, excepte P3 que és obligatòria. Totes les entrevistes seran en format virtual: a infantil rebreu l’enllaç per correu electrònic, i a primària trobareu l’enllaç al classroom del vostre fill/a (podeu consultar com entrar-hi: Tutorial enllaç entrevistes classroom).
  • Per reservar hora cal que ho feu a través de la web de l’escola (pestanya blocs i circulars / obrir el curs corresponent / escriure el nom i cognom de l’alumne/a).

A cada franja horària correspon una sola entrevista. Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a secretaria.

  • ÚLTIM DIA DE CURS: El DIMARTS 22 de juny serà el darrer dia d’escola. NO hi haurà servei d’extraescolars ni vigilància. L’escola tanca a les 3 de la tarda.

Atentament,

L’equip directiu

Gurb,  juny de 2021

Afectació obres privades Pg. Prixana. 2 i 3 de juny.

En referència a la rasa d’interconnexió entre la Central de Casa Tarradellas i l’Edifici Corporatiu de Casa Tarradellas, aquest dimecres i aquest dijous (2 i 3 de juny) s’executarà el tram de rasa consistent en travessar el Passeig de Prixana.
Per l’execució del tram de rasa que travessarà… Llegeix més»

BEQUES CONSELL COMARCAL

Benvolguts, benvolgudes;
El Servei Comarcal d’Educació del Consell Comarcal d’Osona inicia a partir d’avui la campanya d’ajuts de suport a l’escolarització del curs 2021-2022.
Enguany es podran efectuar en línia (telemàticament) totes les sol·licituds, ja siguin de renovació (des d’avui fins el 27 de maig en aquest… Llegeix més»

DIA DEL NEN I LA NENA. 26 D’ABRIL

QUÈ ÉS EL DIA DEL NEN I LA NENA?
Es una iniciativa de la “Fundación Crecer Jugando” per celebrar l’actitud responsable i resilient dels infants durant el confinament per com es van afrontar de manera exemplar a la nova situació.
QUI ENS HA DEMANAT LA NOSTRA PARTICIPACIÓ?
Des… Llegeix més»

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Un any més, els alumnes de 4t, 5è i 6è de la nostra escola han participat en aquesta activitat. Felicitem a tots els lectors i lectores per la seva dedicació i esforç. Esperem que aquest treball hagi servit per estimular les ganes de… Llegeix més»

EL SERVEI CREDV- CRE ONCE FA DONACIÓ DEL LEGO BRAILLE BRIK

El CREDV-CRE ONCE Barcelona (Centre de Recursos Educatius per a Discapacitats Visuals) és un servei educatiu específic que en col·laboració amb l’ONCE dóna suport a la tasca docent del professorat pel que fa a alumnes amb greus dèficits visuals, a més d’oferir atenció directa a… Llegeix més»

REUNIÓ DE DELEGATS I DELEGADES

Aquesta setmana hem realitzat una reunió de delegats, on hi havia representació dels alumnes des de P5 fins a 6è de primària.
Vam tractar diferents temes:
– Circulació de bicicletes i patinets: hem recordat quin hauria de ser l’ús més adequat de les bicicletes i patinets, i… Llegeix més»

8 DE MARÇ: DIA DE LA DONA TREBALLADORA

El dia 8 de març com ja sabeu és el dia de la dona. Aquest dia, les dones i alguns homes es manifesten i reclamen el feminisme i la igualtat de gènere.
Sabeu per què el lila és el color que representa el dia de la… Llegeix més»

S’ACOSTA EL CARNAVAL

Tot i la situació actual, el Carnaval s’acosta i des de l’escola ja hem començat amb els preparatius. 
Al llarg de la setmana passada tots els i les alumnes de primària han votat, a través d’un formulari van votar una de les propostes de temàtica pel… Llegeix més»

TANCAMENT DE TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,
Us informem que avui dilluns dia 21 serà el darrer dia de trimestre, que funcionarà amb normalitat amb el servei de menjador i casalet.
Se’ns ha comunicat que la data prevista per començar l’escola després del període de vacances de nadal serà EL DILLUNS 11… Llegeix més»

PASTORETS CONFINATS 2020

Tradicionalment, per aquestes dates els alumnes de P5, 2n 4t i 6è representaven els Pastorets.
Aquest any, de forma excepcional i a causa de la situació actual, els i les alumnes de 6è han fet una funció de pastorets de forma virtual. Hi han posat moltes… Llegeix més»