CARTES DE COMIAT 6è

Ja fa uns dies que els nens i nenes de 6è van acabar la seva etapa d’educació primària a l’escola l’Aulet. Per finalitzar aquesta trajectòria escolar vam escriure una carta de comiat a tall de reflexió. Avui, les hem recuperades per llegir-les amb certa nostàlgia però amb molta il·lusió i emoció. A continuació us les compartim:

 

En nom de la classe de 6è A, us volem comentar que aquest curs ens ha agradat i ens ho hem passat molt bé, malgrat les mesures del covid-19.

Hem gaudit de les colònies de tota l’escolaritat, sobretot les d’aquest any. També ens han agradat les excursions que hem fet i hem gaudit molt quan l’Elisabet ens ha llegit “Wonder´´.

Ens hagués agradat fer paradetes, el sopar de la festa de l’escola i l’excursió a la platja que es feia cada any.

Trobarem a faltar fer teatre i veure els teatres de les altres classes.

Poder anar a visitar l’institut ens va agradar perquè així vam conèixer una mica les instal·lacions.

Ens ho vam passar molt bé quan vam anar a la torre d’Esvern a fer jocs d’aigua.

Ens fa molta il·lusió anar a la piscina dijous i esperem ansiosament el sopar d’aquest divendres!

Ens ha agradat fer plàstica amb la Dolors i fer teatre amb en David.

Els nens i les nenes que feien multiesport els hi ha agradat molt i esperem que es continuï fent. 

Ens ha agradat molt aquesta etapa, gaudiu-la molt perquè quan us n’adoneu ja s’haurà acabat. Sempre us portarem al cor i mai us oblidarem. Gràcies per tot i Aulet per sempre.

Alumnes de 6è A

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Estimada gent de l’Aulet, som la classe de 6èB. Com ja sabeu, aquí s’acaba la nostra etapa d’educació primària, una etapa fantàstica de records inoblidables. L’Aulet ha sigut una aventura molt emocionant perquè hem fet noves amistats, hem après coses interessants i útils, i hem après a compartir i ser empàtics amb els altres. Atesa la situació hem volgut fer una reflexió conjunta i alguns dels moments més destacats són: les colònies de 2n, 4t i 6è, les paradetes i el sopar de final de curs, els teatres (P4 En Tabalet, P5 Els músics de Brèmen, 1r Les tres taronges de la Xina, 2n Pizza tres Alícies i El motor d’aigua, 3r Per molts anys, 4t Un càstig de pel·lícula, 5è Els pasto…què? i 6è Uns herois sense capa). També uns altres moments que recordem són les excursions: la bicicletada, el parc de les olors, les sortides a la platja i a la piscina, Sant Miquel…Alguns treballs d’aula també han sigut molt divertits; el Lapbook de les comarques, les etapes de la història, la presentació del dia de la dona, els jocs florals, la presentació d’un tema que ens agrada, la setmana de la ciència… Abans d’acabar no podem deixar de comentar les celebracions tradicionals que celebrem a l’escola: com la castanyada, el carnestoltes, l’amic invisible, Sant Jordi, el ball dels gegants, la pasqua…

Estem molt agraïts d’haver passat aquests anys a l’Aulet i haver format part d’aquesta escola.

Gràcies per llegir-nos.

Fet per: Martí B, Haja Bintou, Mohamed, Èric, David, Teo, Izan, Lua, Joan, Irina, Batraz, Fàtima, Jana, Rafa, Mario N, Adrian, Mario P, Unai, Ibrahim, Alda, Paula, Daniel i Anna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>