Xerrada “Vaig net, estic content” a 4t

El passat dilluns 13 de maig a la tarda els alumnes de 4t vam rebre a la Maria, una treballadora de l’empresa Funbrain que ens va venir a fer una xerrada sobre la importància de la higiene i la seva relació amb l’alimentació. Aquesta xerrada ens va molt bé, ja que ara mateix estem treballant la nutrició com a Centre d’Interès.

La xerrada va ser molt pràctica i vam poder experimentar molt. Primerament, alguns companys van poder comprovar el nivell de bacteris que tenim a les mans mitjançant una llanterna especial fluorescent. Seguidament, vam practicar amb un líquid antisèptic quina és la millora manera de rentar-nos les mans. Després vam situar en unes siluetes del cos humà quins són els punts a tenir més en compte a l’hora de cuidar la higiene. Per últim (i el més interessant) vam poder crear la nostra pròpia pasta de dents casolana, amb sabor a llimona o coco. Ens la vam emportar a casa en un pot petit.

En resum, una xerrada ben dinàmica i instructiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>