PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

PREINSCRIPCIÓ 2020-21

Podeu consultar l’oferta inicial de places fent clic AQUÍ.

El procés es podrà fer de dues maneres:

DE FORMA TELEMÀTICA: 

De dimecres 13 de maig a divendres 22 de maig. Podeu consultar-nos qualsevol dubte sobre com omplir la sol·licitud per mail. Un cop omplerta, cal enviar el resguard de la sol·licitud, els documents en fotografia o en PDF que us detallem a continuació i la documentació acreditativa de barem adjunta al correu de l’escola a8038168@xtec.cat i rebreu un correu de confirmació de la preinscripció un cop revisada, confirmant la rebuda correcte o indicant-vos les coses que falten.

ACCÉS A LA SOL·LICITUD ONLINE

ACCÉS A LA SOL·LICITUD PDF (FINS EL 25 DE MAIG): cal enviar el PDF omplert a l’adreça de l’escola amb la documentació necessària.

Documentació necessària per a la preinscripció:
Foto o PDF del llibre de família
Foto o PDF del DNI o NIE del pare o mare (i l’empadronament si al DNI no consta l’adreça al·legada a la sol·licitud)
Foto o PDF de la Targeta Sanitària del nen o la nena.
Foto o PDF d’altres documents acreditatius a efectes del barem que voleu presentar. Aquí teniu informació sobre els punts del barem.
Aquí podreu fer un seguiment del barem, accedir al llistat o bé fer reclamacions quan es publiqui.

DE FORMA PRESENCIAL:

De dimarts 19 de maig a divendres 22 de maig de 9 a 13:30h. Està totalment desaconsellada però en els casos excepcionals s’atendrà amb cita prèvia, de forma individual, amb mascareta i guants. Per demanar hora ho podeu fer a través del següent APLICATIU o enviant un correu a l’escola a8038168@xtec.cat indicant-nos el vostre telèfon per posar-nos en contacte.

No han d’acudir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, podeu autoritzar per escrit a una altra persona. Un cop tingueu la cita us atendrem a l’escola i us farem nosaltres mateixos la preinscripció telemàtica sota la vostra supervisió. Caldrà portar els documents necessaris, i nosaltres els fotografiarem per tal d’evitar l’intercanvi de papers.

Documentació necessària:
– Llibre de família
– DNI o NIE del pare o mare (i l’empadronament si al DNI no consta l’adreça al·legada a la sol·licitud)
– Targeta Sanitària del nen o la nena.
– Documents acreditatius a efectes del barem que voleu presentar. Aquí teniu informació sobre els punts del barem.

Aquí podreu fer un seguiment del barem, accedir al llistat o bé fer reclamacions quan es publiqui.

 

MATRICULACIÓ:

Un cop es publiquin els llistats d’admesos, us convocarem per formalitzar la matrícula, del 13 al 17 de juliol [encara pendents d’instruccions] 

Podeu trobar tota la informació del Departament en quant a matriculació i llistes d’espera en aquest enllaç. 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>