English Day al VOTV

Fa nomès una setmana a l’Escola La Torreta va tenir lloc la celebració del ja tradicional English Day. Com ja sabeu, és una jornada que es dedica íntegrament a la llengua anglesa amb l’objectiu de potenciar-ne el seu ús i aprenentatge.

Enguany vam tenir l’oportunitat de compartir aquest dia amb l’alumnat de l’IES La Roca. Un grup de nois i noies van venir al matí i a la tarda amb propostes de jocs i activitats per a l’alumnat tant d’infantil com de primària.

La nostra diada anglesa es completava amb unes actuacions que el professorat d’anglès del centre ha estat preparant els darrers mesos. En el cas d’infantil van cantar i ballar unes cançons; l’alumant de cicle inicial van representar un parell d’obres de teatre ben divertides; tercer i quart van engrescar al públic a jugar al Who is Who en gran format; l’alumnat de cinquè eren els encarregats de presentar totes i cadascuna d’aquestes actuacions que van culminar amb una adaptació teatrealitzada de la coneguda pel·lícula de Grease per part dels grans de l’escola, el grup de 6è.

Properament publicarem més material audiovisual d’aquella fantàstica diada, però per ara us deixem a la petita notícia al VOTV que resumeix l’English Day a l’Escola La Torreta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>