Cruspilletres 4t a la biblioteca de La Roca del Vallès

Avui dimecres 21 de novembre a 4t hem passat un matí diferent. Hem anat a la biblioteca de La Roca del Vallès a fer dues activitats ben entretingudes.

La primera s’anomena Cruspilletres. En aquesta activitat ens han fet entrar a la zona de nens de la biblioteca mentre sonava una música misteriosa i passant a poc a poc entre teranyines. Un cop hem arribat, ens esperava una noia disfressada de bruixa. Per què estava disfressada de bruixa? Doncs ben senzill, perquè ens ha començat a fer tot un seguit de recomanacions de llibres per nens on apareixen bruixes i bruixots. En són exemple els següents llibres: Les bruixes (Roald Dahl), Llana a dojo (Mac Barnett), Harry Potter (J. K. Rowling),  El pinzell màgic (Hong Xuntao), Hansel i Gretel (germans Grimm), Alicia al país de les meravelles (Lewis Carroll),  Blancaneus (germans Grimm)…

Un cop s’ha acabat aquesta activitat hem anat al pati de la biblioteca a esmorzar i jugar una estona abans de començar la segona activitat. Aquesta consistia a fer una bona visita per tota la biblioteca, part per part, acabant a la nostra zona infantil. Allà ens hi hem pogut aturar una bona estona i llegir llibres que ens han cridat l’atenció.

Ha estat una molt bona sortida on, a més a més de l’experiència viscuda, ens enduem un passaport lector molt maco que ens ha regalat la mateixa biblioteca. També ens han entregat la documentació per poder aconseguir el carnet de biblioteca, ja que molts n’estem interessats.

Aquesta sortida ha estat patrocinada per l’Ajuntament de La Roca del Vallès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>