Joves Escriptors 2.0

Segona edició del projecte joves escriptors de cinquè A. En aquest cas ens escriuen la Mar i l’Emma. Esperem seguir gaudint de l’escriptura i el gust per la lectura.

Una nova vida

Avui es el dia? No pot ser, estic tan emocionada, això és un senyal, veritat? Els pares m’han dit que anem a primera fila! Quina emoció! Però… i els meus amics? I la meva família? Noooo! I l’Emma, laVirginia, l’Eloy, El Víctor, La Noa, i la resta.

Només falten 20 minunts per marxar… Espera.. i el meu preciós  bowie? I l’Albin?! No! No! I no!  No me’n vull anar de la meva terra! 

La mare arriba amb dos transportins i em crida que marxem. Dexio casa meva, una nova vida m’espera.    

Mar

 

El Gran Dia

Clara: Hola em dic Clara i avui serà un gran dia o això espero. Serà un gran dia perquè…: primer de tot aniré al centre comercial a donar-li la carta als patges dels reis mags, desprès aniré al  restaurant que per a mi és el millor del món… el Mc Donald’s. També aniré a comprar unes entrades per l’hotel de Port Aventura Park.

Mare: Clara! Va que el pare ens espera al cotxe.

Clara: Vaig mare!

I la Clara es va vestir ben guapa i va anar corren cap al cotxe del pare que la transportaria a aquells moments tant entranyables i màgics. La Clara portava un avet retallat de paper amb un desig escrit per penjar a l’arbre del centre comercial a on la gent podia penjar els seus desitjos i el d’ella va ser “Que tots les persones del món siguin respectades independentment del seu origen”.

Emma

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>