Sortida a les Coves de Collbató

El passat dimecres 13 de Novembre els nens i nenes de tercer vam anar d’excursió a les Coves de Collbató. Per arribar vam anar en autobús, no ens va deixar a dalt de la cova, perquè és un parc natural i no poden entrar els cotxes. Ens va deixar a baix i vam pujar una pujada i moltes escales. Al arribar, ens vam dividir en dos grups, primer vam mirar un vídeo projectat a la paret de la cova, on ens explicava la història de la cova de Montserrat. A dintre de la cova hi havia moltes estalactites i estalagmites, quan s’ajunten formen columnes. Per créixer 1 centímetre triguen 100 anys! Per això no les podíem tocar.

Dins de la cova, vam veure, la Sala de les columnes, estalactites i estalagmites que semblaven coses, com per exemple l’ou ferrat que donava sort, un porc senglar, un diable, la guineu, el queixal del drac, un bosc encantat…. teníem molta imaginació! També vam veure una part de la cova on Gaudí es va inspirar per fer la Sagrada Família.

Desprès vam baixar, i vam fer uns jocs al bosc, érem bandolers i havíem de buscar el què ens deien. En  l’últim joc vam trobar un trabuc.

Quan vam acabar, vam dinar, i vam poder jugar. Va ser molt divertit!

 

 

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>