Endevina què Sona 2.0

Després d’una primera prova amb l’Anna Roig, no ens movem de la nostra estimada vila de Sant Sadurní. Ara, per veure un vídeo on un altre sadurninenc, en Santi Carda, una llegenda de l’Hoquei Patins ens interpreta d’una manera molt peculiar i divertida un conegut fragment d’Òpera.

Per tant, el que heu d’esbrinar és el NOM d’aquest fragment (escena) de cançó tan famós en el món operístic. No obstant, aviam si també sou capaços de trobar el NOM de l’òpera i el seu COMPOSITOR.  

  • PISTA: El nom d’aquesta “cançó” ve relacionat amb el que es sol fer amb amics o família tot ajuntant unes bones copes de cava.

-Deixeu les vostres respostes a sota “DEIXA UN COMENTARI”:

 

11 comentaris

    1. Cicle Superior Autor de l'article

      Moltes gràcies per la teva resposta, Eric. El que comentes no es correspon al compositor i nom de l’obra original que presentava,però has anomenat a un director i compositor, en Rainer Hersch que és molt interessant i divertit. De fet, jo no el coneixia i ara, gràcies al teu comentari, he pogut escoltar-lo i veure’l en algun vídeo per Youtube. És un director, amb una orquestra fantàstica i sorprenent. Moltes gràcies per presentar-me’l.

      Deixo un ennllaç per si algú vol gaudir-lo.

      https://www.youtube.com/watch?v=BLXwpGCn2KQ

      Arreveure.

      Carles.

    1. Cicle Superior Autor de l'article

      Hola Jennifer, vas per bon camí amb el tema del “xin xin” però m’has de concretar més el que és fer això….té un nom…. comença per B _ _ _ _ _ _ .

      Gràcies per participar!

      Carles.

    1. Cicle Superior Autor de l'article

      Moltes Gràcies per la teva correctíssima resposta Montserrat. Cada setmana aniré afegint activitats musicals en què alumnat, famílies i tothom qui vulgui, pugui participar o veure i escoltar diferents formes o expressions musicals que ens conmoguin una miqueta.
      Mercès per la teva participació.

      Una cordial salutació.

      Carles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>