Cantata Escolar: LA MÀQUINA DEL TEMPS

Cliqueu la imatge.

Després del gran èxit de la cantata “El Petit Príncep”, enguany la Cantata dels “sisès” de les escoles de St.Sadurní serà “La Màquina del Temps”.

El 16 d’Abril és la data consensuada per l’actuació i l’encarregat de la direcció d’aquesta obra és el nostre apreciat músic, guitarrista i pare de l’escola Víctor Nin.

Es tracta d’una cantata fresca i divertida amb estils i sonpritats diverses.  Escrita i composada pel polifacètic músic Arnau Tordera (líder del grup Obeses) i que es va inaugurar el 2017 pels 50 anys del Cor Cabirol (Vic). Aquest 2019 va ser interpretada a Girona en motiu de la 52a Trobada de corals infantils federades de Catalunya SCIC.

El fil argumental de la cantata és el d’un viatge en diferents etapes històriques a través d’una màquina del temps. D’aquesta manera reviurem èpoques com l’Imperi Romà, la Xina, l’Antiga Egipte amb els seus faraons… .

Estem convençuts/des que els i les alumnes de 6è de La Pau gaudiran molt d’aquesta activitat així com també faran un molt bon treball musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>