Viu la Música, actuació de la Banda de 3r B durant la diada de St Jordi

Cliqueu a la imatge per veure el vídeo.

En el marc de la diada de Sant Jordi d’enguany i dins del projecte Viu la Música, la banda de 3r B va interpretar de forma magistral, dues melodies basades en el “We will Rock you” de Queen i “Smoke on the water” del històric conjunt rocker Deep Purple. Destacar també com entremig de les conegudes peces alguns alumnes de 3r B van rapejar quartetes que havien inventat relacionades amb la seva experiència amb la banda. I tot molt ben acompanyant amb les percussions van tenir la magnífica col·laboració  del grup de 3r A.

Després de l’actuació de la banda, els propis companys de 3r A, dirigits per l’Alba, la seva tutora i acompanyats per l’acordionista de l’escola van cantar Nyacres  (glosa improvisada) convidant a continuació als altres cursos de segon, tercer i quart els quals van engrescar-se sense aturador. Finalment es va ballar una sardana curta tradicional.

Agraïm el gran suport i direcció d’en Jordi Serrano, director de banda i professor de l’escola municipal de música la Llar, així com també el recolzament de l’equip directiu i les tutores de 3er que són imprescindibles per duu a terme aquest encantador projecte. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>