SORTIDA AL CRARC

 

Els nens/es de segon aquest primer trimestre hem visitat el CRARC de Masquefa. El CRARC és el centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya.

 

Al CRARC hem après moltes coses dels animals rèptils i amfibis i hem recordat d’altres que ja sabiem. A l’aula petita vam fer un petit recordatori de les diferents característiques d’aquests animals i també vam descobrir algunes curiositats!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per exemple…vam descobrir com es va formar la closca de les tortugues! Les tortugues en els seu origen no tenien el seu cos protegit per una closca. El seu cos era molt tou i fràgil. Les tortugues necessitaven protecció per afrontar els diferents perills als quals havien de fer front (com: atacs d’altres animals…). D’aquesta necessitat va nèixer la creacció de la closca. Mica en mica, els ossos de les seves costelles es van anar unificant i van anar sortint cap a fora del seu cos, fins a formar la closca. Fantastic oi? Vam quedar molt sorpresos amb aquest descobriment!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada estavem ben informats de quins animals són amfibis i rèptils i quines són les seves característiques principals, vam començar la visita pels diferents espais on viuen els animals.

Vam tocar molt animals! Som molt valents!

Vam tocar una salamandra! Sabeu que  els animals amfibis necessiten tenir la seva pell sempre humida?

Vam tocar tortugues, eren molt petitones!

 

 

 

 

 

Vam tocar un llangardaix.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vam veure una serp de ben aprop i la vam tocar! Ara sabem de ben segur que les serps són molt suaus i tenen la llengua bífida!

Quin dia més fantàstic! Ens ho vam passar molt bé!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esperem que us agradin les fotos de la nostra sortida al CRARC!

Reportes de la setmana: Daniela Pina, Clàudia, Anas El Kouazi i Neymar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>