Competència digital en els nostres projectes

 

Des de principi de curs hem anat treballant els projectes de la Fauna de la Mitjana i la Contaminació acústica incloent la competència digital.

Hem iniciat un nou projecte relacionat amb la “Muntanya de Sal” de Cardona, i com podeu veure en les imatges, fem ús dels portàtils per fer diferents cerques i feines. Des d’una activitat interactiva amb les comarques de Catalunya, fins a fer una cerca amb el Google maps i escollir una possible ruta tenint en compte el trànsit, les àrees de servei, la carretera i els possibles canvis de temps… entre altres tasques.

Utilitzem aquesta competència digital per fer un ús creatiu, crític i segur de les tecnologies de la informació i la comunicació per aconseguir els objectius dels projectes, a través dels treballs elaborats. Aquestes tecnologies que treballem permeten la seva aplicació en el temps lliure dels alumnes, de forma segura i participativa en la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>