HORARI CURS 2021-2022

INFANTIL

  • Matí:   8:50h-12:20h
  • Tarda: 15:00h-16:30h

PRIMÀRIA

  • Matí:      8:45h-12:20h
  • Tarda:   15:00h-16:25h

Imatge del Joan Turu

BON INICI DE CURS 2021/22

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS ESCOLAR 2021-22.

AQUÍ PODREU CONSULTAR ELS ITINERARIS D’ENTRADES I SORTIDES PER A CADA NIVELL.

ENTRADES I SORTIDES INFANTIL

ENTRADES I SORTIDES PRIMÀRIA

BONES VACANCES!

Ara que ja comencen les vacances d’estiu, volem agrair a les famílies, alumnat, mestres i personal de l’escola tot el suport que hem rebut durant el curs, la comprensió i la capacitat d’adaptació a les mesures amb les que hem hagut de conviure durant aquest curs escolar. Valorem positivament com ha transcorregut el curs, no tot ha estat fàcil, però amb l’esforç de tota la comunitat educativa tanquem amb tranquil·litat i optimisme de cara al curs vinent. Moltes gràcies a tots i totes.  Us desitgem BONES VACANCES!!

Aquí us deixem uns clips del TN Comarques i de l’InfoK, dels dies 22/6/21 sobre el tancament d’aquest curs amb algunes entrevistes que es van enregistrar a la nostra escola.

SCHOOL TOUR PROJECTE ERASMUS+ INNLESS

Durant les últimes setmanes els infants de P5, 3r i 5è han estan treballant en la preparació d’un “school tour” en anglès per mostrar la nostra escola als centres socis de França, Itàlia, Portugal i Turquia que participen en el nostre projecte europeu Erasmus+ sobre les Aules del Futur.

Aquí us deixem el resultat, esperem que us agradi!

During the last weeks P5, 3rd and 5th students have been working on the preparation 
of a "school tour" in English to show our school to the partner schools of France, Italy, Portugal and Turkey 
that participate in our European project Erasmus+ INNLES about Future Classroom Lab.
Here is the result, we hope you like it! 

 

Teachers Lídia, Roser i Silvia.

#erasmuslamitjana

Dia de l’esport 2021

El dia 22 de juny de 2021 tots els/les alumnes de l’escola juntament amb els i les mestres celebrem el dia de l’esport.

El dia de l’esport és la millor manera d’acomiadar el curs i agafar un bon ritme per l’estiu, fer unes merescudes vacances sempre amb molt d’esport.

A educació infantil han fet jocs d’aigua i jocs populars com la cursa de sacs o encistellar cèrcols.

Els mitjans de l’escola han treballat jocs populars i tradicionals com per exemple, el joc de les cadires i  cursa de sacs, esports d’equip com el hoquei i basquet i altres jocs divertits com ara mata conills, el joc del circ i jocs amb música i ball.

Els més grans de l’escola han anat al parc de La Mitjana per fer la cloenda. Han jugat a jocs tradicionals i populars enmig de la natura.

Visca l’esport, visca l’escola La Mitjana i bon estiu!!!


}


Guanyadors del mSchools Student Awards modalitat Mobile History Maps

Els alumnes de 3r de l’Escola La Mitjana hem guanyat el premi mSchools Student Awards modalitat Mobile History Maps. Ha sigut una jornada amb molts nervis, molta emoció i felicitat. Aquest premi és el reconeixement a la feina ben feta i estem molt orgullosos del treball que hem fet. Volem felicitar als altres guanyadors i a la resta de finalistes perquè han presentat uns projectes molt complets i interessants, que posen en valor aquest premi.

Us deixem amb un resum d’alguns dels moments més interessants de la cerimònia de lliurament de premis.


Finalistes del Mobile History Maps!

Els alumnes de 3r hem sigut seleccionats com a finalistes del mSchool Student Award 2021 en la modalitat Mobile History Maps amb el nostre projecte “Els ponts i passarel·les del riu Segre a Lleida”.

Llistat de centres finalistes

Per les circumstàncies de la COVID-19 aquest curs no es podrà celebrar  la presentació de projectes i el lliurament de premis de manera presencial. Per aquest motiu tots els projectes finalistes haurem de crear els nostres estands virtuals que podreu visitar del 7 al 17 de juny. Al mateix temps entre els dies 10 i 11 haurem de presentar el nostre projecte al jurat. Quan sapiguem dia i hora exacta de la presentació ja us informarem per tal que hi pugueu assistir com a públic.

Us deixem l’enllaç del nostre projecte, el vídeo de presentació, la foto de grup, la caràtula del vídeo i el pòster que presentem al concurs.

Esperem que us agradi molt!

Els ponts i passarel·les del riu Segre a Lleida

 


Dia mundial de l’educació física al carrer

En commemoració al dia de l’educació física al carrer (28 d’abril), l’alumnat de P4 va realitzar diferents activitats/jocs esportius a la pista de primària.

  • L’educació física és una eina fonamental per al desenvolupament integral i integrador dels nostres infants que reporta beneficis físics, psíquics i socials.
  • L’educació física és un mitjà idoni per fomentar estils de vida actius i saludables per trencar els elevats índex de  sedentarisme i obesitat.
  • L’educació física ofereix un escenari immillorable d’aprenentatge personal, social i cultural que permet construir i desenvolupar les actituds i els valors necessaris per viure i conviure en societat.

PER UNA EDUCACIÓ FÍSICA PER A LA VIDA!!  VISCA L’EDUCACIÓ FÍSICA!!