Fem una versió nova de la llegenda de Sant Jordi (Gaudí P5B)

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Després de recordar la llegenda de Sant Jordi, apropant-nos a la diada, hem jugat a inventar entre tots una nova versió d’aquesta història. Ha estat molt divertit perquè cadascú ha pogut fer les seves propostes i les hem anat lligant. Voleu veure com ens ha quedat? A més hem fet uns bonics dibuixos!

HI HAVIA UNA VEGADA UN MAMUT MOLT SALVATGE QUE VIVIA A L’AIGUA D’UNA PLATJA. FORA, TENIA UNA COVA PER SORTIR A MENJAR. AL CASTELL DEL POBLE VIVIA UNA PRINCESA AMB ELS SEUS PARES EL REI I LA REINA. UN DIA LA PRINCESA VA ANAR A LA PLATJA I QUAN ESTAVA A PUNT DE FICAR EL PEU A L’AIGUA, EL MAMUT LA VA VEURE TAN BONICA QUE LA VA CAÇAR I LA VA TANCAR A LA SEVA COVA PER MENJAR-SE-LA. QUAN ES VA FER DE NIT, ELS PARES PREOCUPATS EN NO VEURE A LA SEVA FILLA, VAN TRUCAR A SANT JORDI IMAGINANT QUE ALGUNA COSA LI HAVIA PASSAT.

SANT JORDI DE SEGUIDA VA PENSAR QUE EL MAMUT HAVIA FET DE LES SEVES, PERÒ COM ÉS UN ANIMAL MOLT GRAN, VA DEMANAR AJUDA A LA SEVA AMIGA BRUIXA PER SI NECESSITAVA DELS SEUS PODERS MÀGICS. JUNTS VAN PUJAR A LA MOTO I EN ARRIBAR A LA COVA LA BRUIXA DIENT UNES PARAULES MÀGIQUES VA CONVERTIR EL MAMUT EN DIMINUT, MOOOOLT PETIT, I EL VAN FICAR A DINS D’UN POT DE VIDRE. VAN SALVAR A LA PRINCESA I LA BRUIXA VA PREPARAR UNA POCIÓ MÀGICA PER FER QUE EL MAMUT FOS BO. ALESHORES VAN PODER TREURE’L DEL POT I TOTS ES VAN FER AMICS.

SANT JORDI ES VA ENAMORAR DE LA PRINCESA I LI VA REGALAR UN ANELL. ES VAN CASAR I VAN FER UNA FESTA. EL MAMUT I LA BRUIXA ES VAN QUEDAR A VIURE AMB ELLS PER SEMPRE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>