BARÇA KIDS

QUI TÉ VALORS, GUANYA!

Sota aquesta frase hem compartit avui una gran jornada educativo-esportiva per recordar valors importants i per posar-los en pràctica tot fent jocs i practicant un esport, el rugby flag.

Gràcies a la fundació Barçakids hem recordat cinc valors molt importants que ens han d’ajudar a créixer i ser millors persones en els tres àmbits més importants per tots nosaltres: la família, l’escola i l’esport o lleure. Els cinc valors eren: ambició, humilitat, treball en equip, respecte i esforç. Dels cinc valors ens hem centrat una mica més en el treball de l’esforç com a valor essencial no només per fer esport sinó també per aprendre.

Hem realitzat tot tipus d’activitats; treball en equip, treball cooperatiu, reflexions mitjançant vídeos, entrenament de rugby,… tot i que el dia no ens acompanyava gens ja que hem passat tot el dia a l’interior degut a la pluja ho hem passat realment bé.

La tarda ja més tranquil·la ha servit per recordar els valors treballats tot mirant vídeos, hem pintat una estona i finalment hem acabat la jornada amb un ball molt especial, un ball del club super3 dedica’t a l’esport que diu: Em moc, em moc, m’agrada l’esport.

Les fotos ja les podeu mirar a la carpeta fotos de 2n de la web.

Tot seguit ens podreu veure com intentem ballar tot seguint el vídeo, ens hem esforçat per fer-ho bé.