Instal·lacions

AULA D’EDUCACIÓ INFANTIL

Aules on els alumnes més petits del Centre passen la major part del temps. Tenen pantalla digital interactiva i en el cas de P3 la pantalla té un sistema de baixada i pujada perquè els més petits també puguin fer-la servir.

AULA D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Aules de classe on els grups de 25 alumnes hi fan la majoria de les assignatures. Totes tenen pantalla de projecció o pantalla digital.

PATI D’EDUCACIÓ INFANTIL

Els més petits de l’escola tenen el seu espai adaptat que han estrenat el curs 2013-2014. És una zona de jocs, amb diverses taules de pícnic i diverses zones toves per jugar sense fer-se mal.

PISTES POLIESPORTIVES

Espai d’esbarjo, amb diferents pistes esportives i espai diferenciat per als més petits. Les pistes són utilitzades a l’hora del pati per educació primària, per a les activitats d’educació física i per a les activitats extraescolars: futbol, bàsquet, iniciació esportiva, patinatge… També s’utilitza en les celebracions multitudinàries de l’escola.

ESPAI DE LUDOTECA

Aquest espai està pensat per activitats lúdiques dels alumnes d’Educació Infantil en grups reduïts.

SALA DE REUNIONS

A la planta baixa hi tenim un lloc de trobada entre els mestres i les famílies i per les sessions de tutoria individualitzada o altres reunions de petit grup.

SALA D’ACTES I TEATRE

Aquest espai facilita múltiples usos: representacions escolars, concerts, reunions, sala de ponències, activitats d’educació física… Les entitats del districte també poden llogar aquest espai, obert al barri.

LABORATORI

És un espai que es fa servir per activitats puntuals d’experimentació i d’investigació de l’àrea de coneixement del medi natural.

BIBLIOTECA

Espai pensat per l’estudi i consulta dels nostres alumnes i del professorat. Tots els alumnes de l’escola en fan ús almenys una sessió setmanal.

AULA DE MÚSICA

Els alumnes del Centre realitzen l’àrea d’educació musical en aquesta aula, que està equipada amb diversos instruments, pissarra amb el pentagrama, aparells de música… Les cadires tenen braços per escriure i així ens estalviem les taules que ocupen molt espai. Necessitem l’espai pel dia que fem danses o pel dia que toquem instruments com els xilòfons, els boomwhockers, platets, bastons…

AULA D’INFORMÀTICA

L’escola disposa d’una aula d’informàtica amb més de 25 ordinadors. Els nens i nenes des de l’inici de la seva escolaritat utilitzen setmanalment aquesta aula per treballar-hi algun aspecte curricular. En aquests moments a l’escola es porta a terme un pla estratègic d’informàtica.

AULA DE PSICOMOTRICITAT

En aquest espai es duu a terme la psicomotricitat dels alumnes de parvulari i algunes activitats d’Ed. Física amb els més petits de primària.

AULA POLIVALENT

És un espai on es fan reforços i tallers, les seves taules plegables i cadires apilables el converteixen en un espai molt versàtil. S’utilitza molt a les estones de migdia on els alumnes que es queden a menjador hi fan activitats diverses.

AULA D’ANGLÈS

Des del curs 2010/11, l’escola va posar en marxa l’aula d’anglès on els alumnes de primària troben un espai adaptat per l’aprenentatge de l’assignatura.

AULA D’EDUCACIÓ ESPECIAL

La mestra d’educació especial té una aula pròpia on realitza les activitats amb els alumnes. Conté els materials didàctics per atendre a les necessitats dels alumnes.

MENJADOR

L’AMPA de l’escola gestiona el menjador escolar, que conta amb cuina pròpia i un servei extern de monitoratge.

DORMITORI DE P3

 

PISCINA MUNICIPAL (CEM JÚPITER)

Els nens i nenes de primer fan us de les instal·lacions de piscina un cop per setmana dins el programa JA NEDO!

Més informació instal·lacions CEM Júpiter: www.jupitersport.cat