Treball del cos i de la cara a EI3

Hola famílies, aquest mes de gener els nens i nenes d’EI3 hem estat treballant les parts del cos i de la cara.

Per fer-ho vam cantar i ballar diferents cançons com en Joan petit, la Margarideta, el Boogie-boogie i el joc de moure el cos. Finalment, vam ballar lliurement i quan parava la música ens havíem de posar un gomet en la part del cos que dèiem en veu alta. Vam riure moltíssim i vam acabar tots ben plens de gomets! En una altra sessió vam sortir al pati i vam dibuixar les nostres siluetes, a les que després vam afegir-hi detalls. Cada vegada ens recordem més parts del cos i de la cara!

També vam fer algunes sessions per treballar més concretament les parts de la cara. Primer ens vam pintar la cara entre nosaltres, tot descobrint les diferents parts, va ser molt divertit! A més, hem fet composicions de la cara amb diferents material. Veureu com surten creacions de tot tipus!

Continuarem fent un treball del cos i de la cara molt important per anar coneixent-nos cada vegada millor a nosaltres mateixos i als altres. Aquí us deixem les fotos perquè les pugueu mirar i compartir una bona estona amb els vostres fills i filles.

Treball del cos i la cara EI3A

Treball del cos EI3B

Treball de la cara EI3B

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>