REUNIÓ INICI DE CURS.

Benvolgudes famílies,

Aquest any a la reunió d’inici de curs vàreu poder experimentar com treballem a l’escola, i per un moment us vàreu convertir en alumnes  i  viure el que fan els vostres fills i filles a l’escola.

Vam fer l’activitat LA TORRE DE PAPER.

Per grups a partir dels objectius que us vàrem donar havíeu de fer:

  1. Construir una torre
  2. Construir la torre més alta
  3. Aconseguir que la torre s’aguanti.
  4. Saber treballar en equip.
  5. Passar-ho bé.

Els resultats van ser espectaculars, vam veure com hi havia grups que miraven els altres grups; d’altres que s’amagaven per no ser vistos; els grups on només treballava un i els altres s’ho miraven;… en definitiva el que ens trobem cada dia a l’aula.  I finalment vàreu fer una autoavaluació del treball en grup i una posada en comú general de com havíeu viscut l’activitat.

Des d’aquí agraïm la bona disposició, ja que sense la vostra col·laboració, iniciativa i ganes de voler fer  l’activitat no s’hagués pogut realitzar amb èxit.

Aquesta activitat ja l’havíem realitzat prèviament amb els nostres alumnes i els va agradar molt veure quins van ser els vostres resultats: les vostres torres!

Seguidament podeu veure les fotos en els següents links.

Fotos alumnes                projecte final alumnes 1r            projecte final alumnes 2n                    Fotos famílies

 

Us adjuntem també els powers  que es varen passar a la reunió per tal que tingueu la informació.

Power 1r CI                               Power 2n CI

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>