Instal·lacions

cartellguinoentradaPRESENTACIÓ:

Durant el curs 2010-2011, l’empresa DECO s.a, amb un pressupost de 5,5 milions d’euros i, amb el disseny de l’arquitecte Felip Pich-Aguilera, es va portar a terme el projecte de construcció del modern edifici que disposa de 3.158 m2 de superfície útil repartits en planta baixa i primer pis.

Es compon de dos cossos, associats cadascú d’ells a activitats docents: cap al sud Educació Infantil en una sola planta i Educació Primària al nord en planta baixa i primer pis. Entre ells, connectats en forma d’una “U”, es situa un altre bloc que alberga el menjador, la cuina, la biblioteca, els despatxos i el hall que dona accés al centre per l’entrada principal.

A més a més, l’equipament compta amb una zona de gimnàs de 200 metres quadrats i afegint la pista esportiva i els patis, el conjunt consta de 5.255 m2 de superfície urbanitzada.

El disseny de l’edifici s’ha fet en base un estudi sobre quina és la millor orientació de cada sala. Així, les aules d’Infantil compten davant amb un porxo que protegeix l’aula de l’exterior i regula els rajos solars. Les de Primària estan orientades al bosc, la zona més tranquil·la de l’entorn.

Amb capacitat per a 450 alumnes el nou Josep Guinovart pot desenvolupar completament la seva tasca de doble línia d’Educació Infantil i d’Educació Primària.