VISITEM EL PARC NATURAL DEL GARRAF

Com és el Parc Natural del Garraf? Quines semblances i quines diferències té amb el nostre entorn? Aquestes eren les preguntes que ens fèiem abans de la visita.

I amb la passejada vam poder descobrir rastres d’animals com excrements de guineu, de porc senglar, pinyes rossegades per esquirols i per ratolins de bosc…, vam trobar fòssils, vam observar la vegetació típica com el margalló, que fa dàtils! Vam parlar de la fauna autòctona… A més, vam poder veure que aquest parc també ha patit incendis, i com algunes persones no respecten i fins i tot fan desaparèixer espècies, com la tortuga mediterrània, que ara estan reintroduint al parc.

També vam comprovar l’efecte de la pluja àcida en petita escala (com afecta al moment) i a gran escala (com afecta durant milers d’anys, donant lloc a impressionants avencs). Impactava força veure aquell avenc de 360 metres aproximadament, sense, ni molt menys, veure’n el final.

Aquí trobareu l’enllaç al blog on fan el seguiment de l’àguila cuabarrada, un animal del qual només queden dues parelles al parc:

Àguila cuabarrada

garraf BLOG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>