TERTÚLIA

unnamed-2La primera i única tertúlia d’aquest curs va sert tot un èxit. Una estona de reflexions de les pròpies experiències. El llenguatge i la comunicació dels infants més petits ens va portar a la comunicació dels més grans. Com aprenen els bebés a parlar, l’ampliació del vocabulari, la importància de parlar bé als petits, de les repeticions, les rimes i cantarelles, les metàfores i els infants, la importància de tenir un boin model de parla i més reflexions que ens van ajudar a mantenir una conversa agradable i fins i tot riure a cor què vols. Gràcies a tots i totes per la vostra assistència.

Us deixo amb una situació familiar que ens va explicar l’Anna:

  • Filla, vine a seure a la taula – diu el pare.

La nena seu físicament sobre la taula i al cap d’una estona, quan la complexitat de la situació fa que la nena tiri un got d’aigua sobre la taula, el pare li diu:

  • Mira què has fet, què fas asseguda sobre la taula?
  • Pare, tu m’has dit abans que vingui a seure a la taula.

Vàrem riure molt amb aquesta situació i ens va fer reflexionar per entendre que a vegades els nens no comprenen les metàfores i fan exactament el que diuen els adults.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>