TALLER DE MASSATGES I JOCS DE VINCLE

Hola Famílies,

Aquest cop hem reunit esforços tota la comunitat escolar per oferir-vos un Taller de massatges i jocs de vincle amb els vostres fills i filles, amb les edats de 0 a 6 anys,es tracta de dues sessions per aprendre i gaudir dins de l’estona de l’horari escolar de tarda, es reparteixen en dues sessions:

  • Una teòrica el Dimecres,dia 10 a les 15,00 h. a la Guarderia el Patinet, però que estarà oberta per a tots els pares i mares de l’escola amb fills/es menors de 6 anys, que vulguin assistir al taller.
  • Una pràctica el Dimecres,dia 17 a les 15,00 h. a la Sala de Psicomotricitat de l’escola Josep Gras, la qual es dividirà en dues seccions per adequar el taller a les edats dels nostres fills i filles.

Aquest taller entraria dins el Programa dels Seminaris del Departament de Ensenyament 0-6 i l’Escola de Mares i Pares de l’AMPA, que subvenciona l’Ajuntament .

NormalAppImage(14)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>