Acta de l’assemblea de fi de curs 2018/19

Hola famílies, us adjuntem l’acta del fi de curs passat.

ACTA  DE L’ASSEMBLEA DE FINAL DE CURS DE l’AMPA DE L’ESCOLA JOSEP GRAS

DATA i HORA: 13 de Juny de 2019 a les 20,00h

LLOC: Casa de cultura

ASSISTENTS: 18

 

ORDRE DEL DIA:

  1. Benvinguda i valoració general del curs.
  2. Aprovació de la quota de material i llibres socialitzats i aprovació dels preus dels serveis que gestiona l’AMPA.
  3. Informació i valoració del servei de menjador.
  4. Informació de l’estat del projecte Pati.
  5. Torn obert de paraules.

 

 

DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ:

 

  1. Comença l’Olívia la reunió, donant la benvinguda als assistents i tot seguit explica la funció de l’AMPA i comunica que una gran part dels components de la junta deixaran el seu càrrec al final d’aquest curs. La mateixa presidenta perquè canvia de domicili i d’escola, d’altres integrants també justifiquen la cessió del càrrec per diversos motius. En tot cas es comprometen a fer un traspàs amb acompanyament i ajuda als nous integrants.

També explica que la tasca administrativa està externalitzada a l’empressa externa Mas&Gil (l’Àngela) i és la que assumeix la tasca més feixuga de tresoreria.

 

  1. Per al curs vinent hi haurà 163 alumnes a l’escola, es proposa de mantenir la quota de material i llibres, ja que no es preveu cap despesa excepcional i es considera una tarifa justa per a les famílies de l’escola, mantenint també el model de bonificació per a famílies monoparentals i nombroses. S’aprova per unanimitat.

Les tarifes dels serveis d’acollida i menjador, es mantenen igual. S’aprova per unanimitat.

Amb les extraescolars no podem assegurar les tarifes fins que no sapiguem exactament quines sortiran, de moment es mantenen les actuals. Una mare demana que avancem l’oferta d’extraescolars per a poder prendre una decisió sobre el Maig / Juny, ja que hi ha certes extraescolars fora del nostre municipi que ja s’avancen a aquestes dates les matriculacions, com a AMPA mirarem de transmetre aquesta petició a l’empresa Mas&Gil. També recollim propostes i les proposarem, per mirar de què s’ofereixin la setmana que bé en comptes de fins al mes d’Agost.

 

  1. L’Olívia explica una mica l’històric del servei de càtering i la situació actual del servei, se’ns subministra un menú diari cuinat a l’escola El Casal, fins ara es valora com a única opció possible, a causa de les característiques i nombre d’usuaris de la nostra escola. Surt a debat la deficiència del servei de càtering sobretot l’observat des de la Llar d’infants El Patinet, que també els hi suministra el dinar diàriament.

Pel que fa a la neteja, l’AMPA, ha aconseguit que una empresa externa de neteja, fes una neteja profunda abans d’iniciar el curs 2018/19.

També disposem d’una monitora especialitzada en l’atenció als alumnes amb necessitats educatives específiques, i una persona de reforç en la cura dels usuaris i neteja de l’espai.

 

  1. Expliquem que aquest curs hi ha una comissió de Pati, on la presidenta de l’AMPA intervé com a representant d’aquesta, es recorda la funció que ha tingut la Junta per a tirar endavant el projecte amb tots els entrebancs i dificultats que han anat sorgint des de els inicis i que els acords amb l’arquitecta de l’Ajuntament, obtinguts després de peticions constants, estan donant els seus fruits i actualment es treballa en una mateixa línia de projecte i actuació.
  2. En Jordi presenta el balanç provisional en data d’avui, ja que encara resta pendent de saldar els cobraments per part de l’Ajuntament, d’algunes famílies deutores, d’afegir les despeses que comportin la festa de fi decurs, etc. En un principi sembla que es podrà tancar el curs amb un balanç força equilibrat.

Moltes de les famílies assistents avui a l’assemblea s’incorporen a la nova proposta de Junta de l’AMPA per al curs vinent, acordem inclús els càrrecs que creiem que poden assumir. L’actual secretària pren nota dels noms i telèfons per organitzar-nos i preparar-nos per al relleu de Junta.

Es tanca la sessió a les 21,30 h.

 

 

Cristina Font, secretària de la Junta de l’AMPA:

 

 

 

 

 

 

 

Sant Llorenç Savall, a 13 de Juny de 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>