ACTA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA INICI CURS 2019/20

ACTA DE L’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE L’AMPA DE L’ESCOLA JOSEP GRAS
DATA i HORA: 22 de Novembre del 2019, a les 21:00h
LLOC: Casa de cultura
ASSISTENTS:12 (inclosos els membres de la Junta)
ORDRE DEL DIA:
1. Aprovació acta de l’assemblea anterior.
2. Presentació del balanç del curs 2018/19
3. Presentació del pressupost per al curs 2019/20
4. Presentació comissions
5. Torn obert de paraula

DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ:
1. Comença l’Anna Almeda la reunió, donant la benvinguda als assistents, es descarta per unanimitat la lectura de l’acta anterior ja que està publicada al blog i queda aprovada per tots els presents.

2. En Jordi Llobet presenta el balanç. S’explica que aquest any, la previsió de despesa en reprografia d’uns 2.000 euros, no s’ha gastat, perquè teníem un excedent del curs anterior i el departament d’ensenyament també ens ha proporcionat mes paquets de reprografia que el curs anterior.

D’altra banda, la compra d’ordinadors portàtils no s’ha fet. S’ha optat per comprar una pantalla portàtil gegant interactiva i tàctil, per un valor de 4.500 €. Aquesta decisió ha estat consensuada amb l’equip directiu i mestres i la pot utilitzar tota l’escola.
A més, lmllel Menjador, que es un servei que sempre resulta deficitari, aquest any com que tenim la subvenció específica per a cobrir les despeses d’una monitora de NEE, i el nombre d’usuaris es força alt, fan que la partida sigui menys deficitària.

Ens explica als presents que ha resultat un balanç de 3.357 €.

S’informa que d’impagats, continuem tenint uns valors molt alts de famílies deutores, una mitja de mes de 3.000 €. Una de les mesures que ha pres l’AMPA es contractar el TPV (datàfon), es valora molt positiu.

Es debat si hauria de ser un tancament de balanç per any natural i no per curs escolar, però no és viable.

3. L’Andrea presenta el pressupost.
S’explica que el preu que es cobra a les famílies pel servei de menjador no es pot pujar, ja que ve marcat pel decret de menjador. I per contra, les despeses de monitoratge han pujat, tal i com indica el conveni del lleure; i el preu del menú, que ens proporciona l’empresa de càtering actual (El Casal), també ha pujat.
S’inclou al pressupost la xifra de 3.000€, com a concepte dels Impagats, a la columna de previsió de despesa, del pressupost.
S’aprova per unanimitat el pressupost amb el vot favorable de tots els assistents.
S’acorda de penjar el pressupost, al blog de l’AMPA.

4. S’explica que s’han creat les següents comissions:
● Comissió Gestora
● Comissió de Menjador
● Comissió de l’escola de mares i pares
● Comissió de Festes
● Comissió de Comunicació

5. Al torn obert de paraula, la presidenta de l’AMPA, ens comunica que ens hem adherit com a AMPA al projecte dels estudiants de 4t d’ESO de la nostra població, anomenat “Serveis comunitaris”. En aquest cas, els estudiants poden escollir una càpsula per oferir com a extraescolars. Mes endavant en tindrem mes informació.
Es dona per acabada l’assemblea a les 22,15 h.
Secretària de la Junta de l’AMPA

Cristina Font
Sant Llorenç Savall a 22 de Novembre del 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>