I COM ES VA FER LA TERRA? I COM VA ARRIBAR LA PRIMERA PERSONA?

Aquestes preguntes fa un temps que acompanyen al grup de 1r. Ens estan ajudar a investigar, escoltar i mirar llibres i vídeos complicats i entendre’ls per poder-los explicar i seguir avançant amb la nostra investigació. Al principi teníem moltes idees:

  • el dinosaure va pondre un ou i d’allà va sortir el noi/noia.
  • van baixar del cel per una escala màgica.
  • els van construir els Reis d’Orient.
  • Primer erem monos i després ens vam convertir en persones una mica diferents que nosaltres.

Poc a poc anem investigant i fent-nos preguntes i experiments que ens ajuden a classificar les nostres idees inicials en idees reals o fantàstiques.

A partir de la nostra investigació sobre l’evolució de la Terra vam descobrir que l’aigua era un element molt important per crear vida, per tant vam decidir anar al riu a observar-lo d’aprop per veure si trobàvem alguna cosa.

També ens va sorgir el dubte ” com ho saben els científics tot això si ells no hi eren?”. Després de molt pensar hem descobert que nosaltres ens estem convertint en petits científics, ja que: primer fan una hipòtesi ( una idea), la comproven i si surt bé és veritat i sinó tornen a pensar una altra idea. Ah! i també busquen proves.

Aquí us deixem un resum d’aquestes setmanes que són molt intenses i amb molt treball.photovisi-download

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>