Concurs d’invents

Durant tot el mes de març les famílies i infants podíeu participar a un concurs creant un invent. Ens han arribat moltes propostes creatives i originals així que prendre la decisió de qui ha guanyat a cada cicle ha estat ben complicada.
Un jurat format per… Llegeix més»

3r visita La Nau

Dins el nostre projecte EntreTradis, emmarcat dins el projecte IntersECCions, pretenem aproximar la cultura popular als infants no només mitjançant la pràctica instrumental sinó també a través de sortides i activitats com la que han pogut gaudir els infants de 3r: la visita a La… Llegeix més»

Expressió Oral

Per tal d’enfortir la nostra comunicació oral, treballem l’expressió oral mitjançant gran grup, grup reduït o a través d’exposicions orals. Us deixem una mostra de les exposicions que van fer els infants de la classe de 5èB!
Mostra de fotografies

8 de març, dia de la dona

El treball transversal i explícit de la coeducació a la nostra escola s’implementa des de fa tres cursos. Cada mes treballem la coeducació a totes les aules amb diferents activitats i propostes.
El dia 8 de març es converteix en una oportunitat per treballar aquest valor… Llegeix més»

En Ricky visita la classe de 1r

Els nens i nenes de 1r hem gaudit de la visita de l’Anna Garcia i de les seves titelles. Amb el Ricky, el Pepe i la resta de personatges, hem treballat la tinença responsable i segura d’animals de companyia.
Mireu, mireu… Fotos