La cremada del dimoni

<!-

La Cremada del Dimoni de Badalona és la festa tradicional més important de la ciutat de Badalona i és l’acte central de la Festa Major que se celebra les primeres setmanes de maig i és coneguda com les Festes de Maig.
El 10 de maig, a partir de les deu de la nit, té lloc a la Rambla de Badalona, davant del mar, la Cremada del Dimoni, que és la culminació d’un seguit d’actes que conformen la Nit de Sant Anastasi.  La Generalitat va declarar la Cremada festa d’interès turístic el 1991.

Hem preparat un recull de materials amb diferents activitats relacionades amb les Festes de Maig de Badalona. Trobareu també el mural del dimoni per anotar tot allò que voleu cremar amb el dimoni, pujar-hi les vostres imatges, fotos, vídeos…

Us deixem també el Pinterest: Tots els dimonis de la festa amb les imatges de tots els dimonis de les Festes de Maig de Badalona i un altre Pinterest amb propostes d’idees per si voleu crear el vostre propi dimoni. 

Els nens i nenes de l’escola farem una visita al dimoni que ja està plantat a la platja:

  • Divendres 3 de maig hi anirà l’alumnat de 6è.
  • Dilluns 6 de maig hi anirà l’alumnat d’Infantil.
  • Dimarts 7 de maig hi anirà l’alumnat de 1r a 5è.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>