Una petita sortida a l’escola del mar

L'alumnat de sisè de l'escola Joan Llongueras aprèn moltes característiques dels animals del fons marí en una sortida a l'escola del mar, a Badalona.


La primera activitat en què han participat ha estat a l’aquàrium, un soterrani ple de peixeres que reprodueixen el fons marí del mar mediterrani de Badalona. Han pogut observar una bona representació de les espècies més conegudes ,que s’ubiquen a diferents zones del mar com per exemple roques, entre la sorra, entre plantes marines , etc.  Els han explicat algunes de les característiques dels animals que han pogut observat com ara l’eriçó, els cargols de mar, fideus de mar…

La segona activitat ha estat sobre el plàncton. A traves d’uns microscopis han observat com és la seva  forma i de què estan fets.  Mitjançant un dossier han dibuixat i escrit tot el que han anat veient al laboratori amb les mostres que els han donat.

Els ha agradat perquè hem fet treball en grup i hem anat tots i totes tranquils per el carrer. I ens ha agradat a tots i ha sigut molt divertida. A mes a mes , hem après moltes coses sobre el animals marins. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>