Anem a Can Casacuberta

Diferents grups de l’escola hem visitat la biblioteca pública de Can Casacuberta, que és al carrer Mossèn Anton, número 40-48, de Badalona.

Allà ens expliquen una mica d’història de la biblioteca. Abans de tenir aquesta funció, l’edifici era una fàbrica tèxtil. Can Casacuberta es va inaugurar l’any 1992. Ha estat remodelada i ampliada, i actualment té una superfície de més de 3.000 m², dividida en dos nivells i en quatre seccions: infantil, adults, audiovisuals i sala de premsa.

És important conèixer la xarxa de biblioteques públiques de Badalona, els serveis que tenen i quin és el seu funcionament. Per agafar un llibre o altres materials en préstec necessitem tenir el carnet de la Biblioteca, que ens pot servir per a qualsevol de la xarxa pública de la Diputació de Barcelona.

Quan agafem un llibre o altres productes en préstec ens donen 30 dies per a tornar-los. Com a màxim podem tenir 30 elements a casa (llibres, revistes, dvd…) i han de ser variats, per exemple: no podem tenir 30 llibres ni 30 DVD alhora.

Tot ho podem retornar a qualsevol biblioteca de Badalona sense cap cost. Si el tornem a una de fora de la ciutat hem de pagar un euro i mig pel transport. Si necessitem allargar la data de retorn, només trucant ho podem demanar i ens allargaran el préstec, tret de si algú ha demanat el llibre que tenim a casa i s’ha inscrit a la llista d’espera.

Podem retornar el llibre a qualsevol hora perquè, si la biblioteca no és oberta, hi ha una bústia on es pot dipositar.

La  lectura en ajuda a créixer, a aprendre, a millorar la comprensió. A les biblioteques podem usar els ordinadors, ens poden aconsellar, ajudar, recomanar… Us animem a fer-vos el carnet a qualsevol biblioteca de Badalona i a gaudir dels seus serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>