Ajuts al menjador per al curs 2019-2020

Benvolgudes famílies,

Us informem que el Consell Comarcal del Barcelonès ha obert el termini per a la sol·licitud de d’ajuts  de menjador per al proper curs 2018-2019

Podran gaudir d’ajut individual de menjador, els alumnes de centres sufragats amb fons públics de segon cicle d’educació infantil i de primària i secundària obligatòria amb necessitats socio-econòmiques i/o de localització geogràfica per accedir al seu centre escolar.

Les persones interessades per sol·licitar aquesta beca poden demanar l’imprès a la Secretaria del Centre o descarregar-se’l més abaix. La data límit per a presentar la documentació és el divendres 1 de juny. L’horari per portar la sol·licitud i tota la documentació necessària serà de 9 a 14.00h i de 15 a 16.30h fins dijous 30 de maig. 

El termini FINAL DE PRESENTACIÓ DE sol·licituds i la DOCUMENTACIÓ al nostre centre serà el divendres 1 de juny.

Clicant al següent enllaç podreu descarregar el full de sol·licitud. A l’escola els tenim, si la feu aquí no cal que el porteu imprès.

SOL·LICITUD

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>