P4. Avui ens han visitat les mares

Continuant amb la visita de les mares d’en Xavier, la Lola i l’Amina, ens han preparat el conte de la Caputxeta en diferents idiomes. Ha estat una experiència molt divertida i ens ha agradat molt. La mare d’en Xavier ens ha tocat el clarinet.
Gràcies!

5è: WE LOVE ACTING!

Aquest primer trimestre els alumnes de cinquè han practicat durant algunes tardes les seves habilitats en el món de l’actuació, in english of course:). They have done a really good job as you can see in this video, where Sara Raul and Izan Play an amazing performance with a sketch called “I’m right”. Enjoy it!

P3: jocs cooperatius

Aquesta tarda hem tingut la visita dels pares de l’Emma. En Xavi i la Maria José ens han proposat un munt de jocs cooperatius … i ben divertits. També ha vingut la Irene, la germana gran de l’Emma, i ha estat l’encarregada d’explicar-nos el funcionament… Llegeix més»

P4. El Tió

Aquesta tarda, els nens i nenes de P4 hem fet cagar el Tió de quatre en quatre. Ens ha cagat moltes coses, però…quina sorpresa!! El Tió ha cagat carbó a tres nens de la classe. Sort que al final li hem demanat perdó i ha… Llegeix més»