Enquesta valoració pels usuaris i usuàries del servei de menjador

Des del Consell Comarcal de la Selva i amb la voluntat de conèixer millor l’opinió d’usuaris i famílies, han creat una enquesta d’avaluació del servei de menjador escolar.

Per aquesta primera experiència han fet un qüestionari en un format molt senzill i que es pot contestar de manera ràpida.

Aquesta consulta és a la web del Consell Comarcal de la Selva. Aquí teniu l´enllaç http://www.selva.cat/educacio/avaluacio.php

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Enciams plantats!

Nosaltres ja hem plantat els enciams de la Jornada Saludable! I vosaltres? Gràcies a les col.laboradores que mantenen i cuiden l’hort de l’escola!

 

 

Comissió de Biblioteca

Des de la comissió de biblioteca de l’escola volem felicitar als nens i nenes que més han aprofitat les estones de lectura al bibliopati. Ja els hi vam repartir uns diplomes a cada un d’ells i elles i els hem penjat a la porta de… Llegeix més»

Realitat virtual a 4t!

La realitat virtual (RV) és la representació de les coses a través de mitjans electrònics. Es duu a terme mitjançant una simulació per ordinador, mòbil que aconsegueix fer la sensació que allò representat és real i en la que sovint es pot interaccionar amb elements… Llegeix més»

III MOSTRA DE PROJECTES AL CEAB

Des de fa tres anys, els alumnes de l’escola visiten als seus “col·legues” del CEAB (Centre d’Estudis Avançats de Blanes) per explicar els projectes del curs,  basats en evidències . Aquests els han generat uns coneixements que han compartit amb els científics. L’objectiu és promoure… Llegeix més»