PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2021-2022

 

INFORMACIÓ RELLEVANT DEL NOSTRE CENTRE I DEL NOSTRE PROJECTE

 

En aquest calendari interactiu teniu les dates més importants del període de PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2021-2022. També podreu consultar tots els llistats (anonimitzats) que es vagin publicant sobre el procés clicant a sobre.

Qualsevol dubte que tingueu estem a la vostra disposició.

 

 

 

 

Colònies 6è 2021

Bona tarda!!

HORA D’ARRIBADA APROXIMADAMENT A LES 18H A LA PARADA DE BUS DEL BARRI.

Cliqueu a la foto i veureu l’àlbum de fotos i vídeo de les colònies.

Aquest serà l´únic article de les colònies que anirem actualitzant en diferents moments dels tres dies. Per tant, si voleu veure TOTES les fotos i vídeos els trobareu en aquest àlbum. Sabem que teniu moltes ganes de veure i saber com s´ho estan passant els nois i noies gairebé al moment, però també us demanem una mica de paciència, ja que a vegades no hi ha suficient cobertura o estem fent activitats que impedeixen pujar les fotos a l´instant. No patiu que ho anirem actualitzant el més aviat que puguem. Ara toca gaudir de les esperades colònies!!!!

Dibuixem amb sal!

Els alumnes de 4tC a Art, han realitzat un dibuix lliure amb la temàtica d’estiu que a ells més els hi ha agradat. Han aconseguit que l’efecte sigui fantàstic utilitzant com a materials: cartolina negra, cola blanca, sal i aquarel·les.
La veritat que han quedat autèntiques… Llegeix més»

Visita a la granja!!! (SIEI)

Els nens del SIEI hem fet el centre d’interès de la granja. Hem visualitzat diferents vídeos per tal d’aprendre el nom dels diferents animals en anglès i en català.

Hem treballat als nostres racons amb material manipulatiu a on hem associat el pèl i la petjada amb cada animal, la part i el tot, confecció de noms, … i hem jugat amb la granja de joguina.

Finalment hem fet la visita a la granja del tiet d’un dels alumnes, ens ho hem passat molt bé!

(Cliqueu aquí per veure les fotos).

Alumnes de 6è: “L’esport a Blanes”

El Departament d’Esports de l’ajuntament ha engegat una campanya amb l’objectiu d’aconseguir que la pràctica esportiva sigui senya d’identitat de la població, conscienciant dels valors associats a l’esport. I volen donar a conèixer a la població el ventall d’esports i entitats esportives que hi ha a Blanes.

La campanya consta de diferents accions que donaran visibilitat a l’esport i fomentaran el respecte davant de diferents situacions que impliquen als esportistes i davant del desenvolupant sostenible, no fent ús de plàstics en l’entorn esportiu.

Dins del marc de la campanya, el Departament d’Esports de la mà de l’empresa I-Mart, van venir ahir dimarts als tres grups bombolla de 6è de l’escola per promocionar entre els estudiants el ventall de possibilitats de pràctica esportiva dels clubs de Blanes i ajudar a despertar i mantenir l’interès per fer esport.

Ens van oferir una sessió dinàmica i participativa (breakout). Aquí teniu algunes fotos, va ser molt interessant.

 

NETEJA DELS ESPAIS NATURALS PRÒXIMS A L’ESCOLA

L’Ajuntament de Blanes realitza una Campanya de Neteja d’Espais Naturals en el marc de la setmana del Medi Ambient, del dimarts dia 1 a diumenge dia 6 de juny. La setmana culminaria diumenge dia 6 de juny amb una activitat de neteja a la Mota del Riu Tordera amb col·laboració del Decathlon.

Ahir a la tarda, TOTA L’ESCOLA  va fer una neteja dels espais naturals més propers a l’escola.

Vam escollir el carril bici que hi ha al barri fins a l’autopista alumnes de 5è i 6è), el camí del volcà i fins a Can Tarranc passant per la ciutat esportiva (alumnes de 3r i 4t) i el parc del costat de l’escola fins la rotonda dels focs (alumnes de P3, P4, P5 i cicle inicial). Vam trobar de tot (llaunes, ferros, runa, vidres, papers…), però el que ens va impactar més va ser que els alumnes de cicle inicial i infantil (els més petits) van trobar MOLTES “merdes” de gos. I ens agradaria “denunciar” que es millorés aquesta acció incívica, de deixar els excrements en un lloc on els alumnes hi juguen cada dia. FEM UN GEST IMPORTANT PEL MEDI AMBIENT I EL CIVÍSME.

Molts gràcies a tots els alumnes per netejar el vostre entorn natural on vivíeu. “És més fàcil guardar el residu a una bossa que portem que no llançar-lo al bosc” una frase que va dir un alumne després de la recollida.

L’Ajuntament ens va facilitar material per poder dur-la a terme (bosses i guants).

C.I. PRACTIQUEM EL TENIS I EL PÀDEL

Les nenes i els nens de Cicle Inicial hem practicat els esports del tenis i el pàdel durant unes sessions a l’escola. Aquesta activitat ha estat a càrrec del club tenis Blanes, que es han ensenyat una mica la dinàmica d’aquests esports.

Ens ha agradat molt conèixer i poder practicar aquests esports!!

Per visualitzar les fotografies cliqueu aquí!!

 

5è Última sessió de vela

 
 

Entre ahir i avui hem fet l’última sessió de vela i hem estat navegant amb una mar molt tranquil·la. Tan tranquil·la que hem pogut jugar a ‘Pirates del Carib’ amb les tres embarcacions. Ens ho hem passat molt bé, fins i tot hem pogut sentir… Llegeix més»

Som finalistes als VIII Jocs Florals de Catalunya!

Avui s’han proclamat els guanyadors/es de la Selva II de la Semifinal dels VIII Jocs Florals Escolars 2021 que accedeixen a la Fase Final de Catalunya, la qual se celebrarà el dissabte 19 de juny a les 12 h.

El conte comunitari titulat “La gran festa dels contes” dels nostres alumnes més petits ha sigut la guanyadora en la categoria A1 i passa a la Fase Final de Catalunya.

Enhorabona a tots i totes i molta sort a la final!

Podeu visualitzar l’acte de lliurament de premis realitzat avui, 28 de maig, en aquest link: https://www.youtube.com/watch?v=Vz2BmojfA0Y.

Aquí teniu el conte guanyador per si us ve de gust llegir-lo.

El cicle de la vida. (SIEI)

Durant una temporada treballarem “El cicle de la vida”. Aprofitem per veure tot el procés que segueixen els cucs de seda des de que neixen fins que moren i tornen a començar el cicle amb els nous ous.

Cuidar de cucs de seda és una experiència molt bonica i enriquidora.

A més hem realitzat algunes activitats com a centre d’interès. Hem explicat el conte del Fil invisible i hem vist fotografies dels nostres familiars observant l’etapa de la vida on es troben, …

També hem redactat el nostre conte comunitari relacionat amb la temàtica. Ens ha quedat molt maco!

(Cliqueu aquí per veure les fotos).

6è: Ruta pels voltants de l’escola de 12km

Després de la jornada de rítmica els alumnes de 6è vam fer una ruta pels voltants de l’escola de 12km. Aquesta ruta la vam fer com altres escoles del grup de treball d’educació física de la Selva. Cada escola feia una ruta que volia amb els seus alumnes de 6è i la compartia a el GTEF la Selva 2 de l’APP STRAVA. Allà podeu trobar totes les rutes.

Aquí teniu la ruta i les seves fotos. Cliqueu imatge.

 

 

6è: “FEM RÍTMICA”

El dimecres els alumnes de 6è van fer una jornada a la ciutat esportiva de Blanes amb alumnes de les escoles Pinya de Rosa i Napoleó Soliva amb la Isa, la Blanca i la Sandra de la Rítmica Blanes. Va ser una gran trobada i una exposició de balls que van inventar a les classes d’educació física. També vam tenir a sort de veure una exibició de la gimnasta Emma Reyes de la selecció catalana i espanyola de rítmica. Cliqueu a la foto per veure vídeos i imatges.