Fermentació del raïm

Primer hem observat amb les lupes que els grans de raïm de manera natural contenen una pols blanquinosa anomenada llevat. A continuació hem repartit raïm entre els diferents grups. L’ hem aixafat amb les mans fins a aconseguir el most que és com s’anomena el suc d’aquesta fruita. Després cada grup ha introduït el líquid dins de la seva ampolla de plàstic. Cal dir que cada ampolla té un contingut diferent : most blanc colat, most negre colat, most sense colar, etc.
Durant aquesta setmana anirem fent observacions dels canvis que es puguin produir en els nostres productes ( de color, de temperatura…) i quan tinguem els resultats us informarem. SALUT!!!

Aquí teniu algunes fotografies de l’experimentació amb el raïm. Fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>