PASTES SALADES I PIRULETES

Avui al taller de cuina hem fet pastes salades i piruletes de formatge:

1) PASTES DE FULL SALADES:

Ingredients:

Massa de pasta de full fresca

Pernil dolç i formatge

Frankfurt de vedella

Carbassó, pastanaga i ceba

Tonyina

Ou

Sal

Preparació: Estirem la massa de la pasta de full i la dividirem en quadrats depenen de la mida que volem les pastetes. (per exemple 12×12 cm)

Omplirem els quadrats amb el farciment que hem preparat, contant que ho hem d’embolicar com si fos un croissant o una canyeta. Nosaltres vam decidir de fer-ne de pernil dolç i formatge, de Frankfurt de vedella, de tonyina i de verduretes. Les verduretes les posarem crues tallades a tires.

Afegirem una mica de sal i un cop fets els farcellets les pintarem amb ou i les posarem al forn fins que estiguin torradetes, les girarem i les tornarem a deixar al forn fins que veiem que estan fetes.

2) PIRULETES (SENSE PAL) DE FORMATGE:

Ingredients:

Formatge ratllat (4 formatges per gratinar)

Preparació: Preescalfa el forn a 200ºC. Posem paper de forn en una plata d’anar al forn i anem posant muntanyetes de formatge separades entre elles perquè no se’ns enganxin. Les deixem uns 7 minuts al forn, fins que veiem que estan daurades. Les traiem i les deixem refredar abans de treure-les de la plata.

Nosaltres n’hem fet de diferents gustos aprofitant els farciments de les pastetes, així que en un bol hem barrejat el formatge amb tonyina, el formatge amb pernil dolç i també ho hem fet amb el Frankfurt.

Esperem que us agradin!!

FOTOS PASTES SALADES I PIRULETES