Tastet de TARDOR – Música, moviment i expressió a infantil (investigadors/es)

D’entre moltes sessions i sensacions que no es poden reflectir en aquesta entrada de bloc, hem pogut fer aquest mini recull d’algun video o fotos diverses. Moltes sessions no s’han pogut  gravar per falta de mans o de temps, però no us preocupeu, els nostres petits músics les han viscut amb molta emoció!

Passejant pel bosc: Amb la cançó “passegem-nos pel bosc” versió del “Ruc català”, ens hem passejat entre els nostres fantàstics mini arbres i ens hem amagat al nostre cau intentant ser grups de 3 a les parades de pregunta i resposta.

Recitat rítmic “el bosc”: De la caixa de música ens ha aparegut la goma elàstica parladora! És molt divertida i ens fa riure! Ens ha ensenyat un recitat rítmic per anar a passejar pel bosc. Primer l’hem fet amb l’ajuda de la goma, després, amb moviments estirats a terra i fent la bicicleta, i un cop ja entrenats per endinsar-nos al bosc, hem dut a terme el nostre recitat tot fent marxa i parada.

Conte dels sons de tardor: A través d’un conte inventat, l’interpretem amb un instrument molt particular: el full de paper! Amb ell fem el so de “les fulles, el vent i les castanyes”.

Moviment “the autumn leaves”: Establim una estructura de músiques i moviments i ens deixem anar! Agraïm la veu i l’ukelele de la meva ex companya de feina Laura Lacueva a la cançó “Els arbres es muden”. Quina tranquil·litat que ens transmet! Gràcies, Laura! I molta sort allà on siguis!

Dansa de tardor: Dansem amb moviments de tardor, mitjançant la “cançó de tardor” d’en Toni Xuclà amb la veu d’en Juanjo Muñoz.

CANÇÓ-POESIA de Tardor: Aprenem la cançó “Poesia de tardor” i formem una orquestra de petita percussió. Dividim el grup en 2: uns seran el grup dels instruments de fusta i/o sacsejats i l’altre seran el grup dels instruments de metall, creant així uns ritmes de pregunta i resposta segons les frases musicals establertes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>