PREINSCRIPCIÓ 20-21

Oferta places Esc Francesc Macià 20-21

Cal posar el codi de centre a la primera casella, 08022574.

Calendari de preincripció del 13 al 22 de maig.

Accés al tràmit telemàtic (a partir del 13 de maig), En aquest cas, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic (a8022574@escolaorrius.cat), amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta, l’escola respondrà aquest correu com a confirmació d’entrega de la documentació.

Accés per demanar cita per preinscripció presencial (El dimarts 19 de 9:30 a 13:00 i el dijous 21 de 15:00 a 18:00), només en cas que no sigui possible fer el procés de forma telemàtica.

En cas de no poder fer-ho en aquestes franges horàries ens podeu trucar (937970006) o enviar mail (escola@escolaorrius.cat).

Caldrà que seguiu les següents consells:

  • Al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona)
  • Cal portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa.
  • És recomanable que porteu el vostre propi bolígraf.
  • Es recomana de portar mascareta i guants.
  • No han d’acudir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Web del departament amb tota la informació

Informació del projecte de l’escola:

Trobareu més informació a la pàgina web, també podeu contactar amb nosaltres a través del mail (escola@escolaorrius.cat) o tf (93 797 00 06)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>