ART DIVERS EN EL CONFINAMENT A CICLE SUPERIOR

En temps de confinament, els i les alumnes de cicle superior han realitzat un seguit de tasques relacionades amb el món de l’art, de caire ben divers.

En un primer moment se’ls va demanar que juguessin amb les ombres i dibuixessin una figura humana representant el moviment d’una extremitat.

Una altra de les tasques que ha fet ha estat la d’imitar una obra d’art coneguda, famosa, convertint-se en els protagonistes d’aquesta obra i buscant el major atrezzo possible per representar el quadre.

Hi va haver un dia que els vam convertir el professionals de la costura i es van confeccionar la seva pròpia nina o ninot. Ho van fer excel·lent, hi ha un altre article al blog on es poden veure els resultats.

Una altra tasca que va tenir molt èxit i va agradar, va ser la de conèixer l’artista Keith Haring i copiar el seu estil de silueta en moviment, però representant moviments típics a l’hora de fer esport.

La darrera tasca que us ensenyem, ha estat la de conèixer les obres de dos artistes que treballen amb els aliments, Arcimboldo i Carl Warner, i representar un paisatge o un retrat amb aliments de casa, intentant no malgastar el menjar.

Us deixem un recull d’imatges de tot el què us hem explicat, esperem que en gaudiu, igual o més, que ho han fet els i les artistes realitzant les seves creacions.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>