TREBALLEM EN EQUIP

No ho sabeu que la unió fa la força? Doncs això és exactament el què aconseguim amb els nostres treballs en grup en diferents moments del dia i dins de diferents àrees. Els exemples que veureu a continuació, tots fan referència a l’àrea de projecte, ja que és un dels espais on més desenvolupem aquest tipus d’agrupament entre nosaltres. Per fer els grups, no ens trenquem massa el cap, treballem per grups taula, i no és un problema, ja que fem canvis de lloc una vegada al mes. 

Treballar en grup ens permet créixer en molts aspectes diferents, per una banda està el saber treballar amb tothom, sabent que tots som diferents, amb idees diferents, i que haurem d’emprar eines i mesures per arribar a consensos i acords. Per altra banda, està el tema dels rols que assumim dins el grup, i els objectius que ens posen sempre els mestres, són el companyerisme, la repartició de tasques, que tothom participi i el respecte. Així que la feina ha de sortir endavant i tots hem d’haver aportat el nostre granet de sorra, i no mentirem, al principi costa molt, sovint acabem enfadats, però a mesura que anem practicant aquesta agrupació, ens avenim i entenem més i ens adonem que la feina surt més fàcil.

A continuació veureu unes fotografies de diferents moments que hem treballat en grups, els treballs que estem realitzant són:

  • Per parelles, diferències i semblances entre dos tipus d’habitatge diferents.
  • Per taules, relació d’habitatges: fotografia i nom.
  • Per parelles i taules després, quines cases hem conegut d’arreu del món i a quin continent les situem.
  • Per taules: característiques dels habitatges d’un continent en concret.

Esperem que gaudiu de les fotografies i que a les vostres feines, també empreu el treball en equip arribant a solucions i resolucions fàcils i ràpides. Sempre ens podeu demanar ajut!

FEU CLIC A LA IMATGE PER A ACCEDIR A LA GALERIA DE FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>