Curs 2017/2018

Compartint el que fem a l’escola.

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Benvolgudes famílies,

us informem que dimecres 28 de novembre es celebraren les eleccions del consell escolar per a cobrir dues vacants corresponents al sector famílies. Si algú/na està interessat/da a presentar la seva candidatura podeu fer-ho del 6 al 16 de novembre.

QUÈ HE DE FER?
  • COMPROVAR QUE FIGURO INSCRIT AL CENS.
  • PRESENTAR LA MEVA CANDIDATURA SI ESTIC INTERESSAT/DA.
  • VOTAR DIMECRES 28 DE NOVEMBRE

INFORMACIÓ SOBRE INFECCIÓ BENIGNE D’IMPETIGEN

L’ impetigen és una malaltia BENIGNE però altament contagiosa deguda a uns bacteris de la pell.  

Es caracteritza per l’aparició de vesícules o butllofes a la pell, que en trencar-se originen crostes de color mel (melicèriques). Pot afectar qualsevol àrea cutània del cos, però les lesions de l’impetigen són més freqüents en les zones no cobertes per la roba, com la cara, la zona al voltant de la boca, el nas, les orelles, els braços i les cames

Recomanacions: higiene de mans, tallar ungles i tractament individualitzat habitualment tòpic i si és extens per indicació del pediatre tractament oral.  

L’alumnat tot i tenir lesions poden anar a escola SI PORTEN 48 h amb tractament (tòpic o oral)  , val com  justificant la prescripció del tractament ( recepta que porta la data ), important  respectar el temps sobre tot en lesions que estan a cara, lloc de contacte fàcil…. les de les cames i altres localitzacions, com van cobertes disminueix el risc de transmissió.  

Aquesta informació d’abstenció de 48 h es dona sempre a la consulta mèdica!

Ens visita el TURU

Aquesta setmana hem pogut compartir una estona amb l’il·lustrador Joan Turu. La veritat és que ens ha encomanat les ganes de posar-nos a dibuixar!

Reunions inici de curs

Per al bon funcionament de la reunió us demanem que hi assistiu sense els vostres fills/filles.
L’AMPA oferirà servei d’acollida en cas que la família ho necessiti. Aquelles famílies que feu ús del servei contacteu prèviament amb l’AMPA.

2n DIA DE COLÒNIES

Avui ha estat un dia espectacular. Hem ajudat a en Gru Gru a cercar la seva nau i a en Pardi treure’s el títol de capità intergalàctic. Ara anem a la disco!! Cliqueu la imatge per veure unes fotos.

PRIMER DIA DE COLÒNIES

Hola famílies!!! ja hem gaudit el primer dia de colònies amb moltes sorpreses. No tenim temps de trobar-vos a faltar, us deixem unes fotos del dia. Demà més!!!! (feu clic a la imatge)

AJUTS PER A LLIBRES DE TEXT PER AL CURS ESCOLAR 2018-2019

TERMINI DE PRESENTACIÓ:Del 2 al 18 de maig de 2018
DOCUMENTACIÓ
– Model de sol·licitud de l’Ajuntament del Masnou. (Quan es tracti de germans, només caldrà presentar una ÚNICA SOL·LICITUD.)
– Documentació diversa que acrediti les diferents circumstàncies valorables en la convocatòria (vegeu la instància). Cal presentar el document original i una fotocòpia.
LLOC DE RECOLLIDA D’IMPRESOS
Al web de l’Ajuntament del Masnou (www.elmasnou.cat) i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament del Masnou al C. de Roger de Flor, 23.
L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i els dijous, de 16 a
19 h. La presentació de la documentació es farà personalment a l’Oficina d’Atenció
Ciutadana (OAC).