Curs 2020/2021

Compartint el que fem a l’escola.

El nostre email  a8039604@xtec.cat

Retorn a les aules. Curs 2020 – 2021

➡️Com serà el retorn a les aules al setembre?

Avui comencem les reunions amb totes les famílies per informar-vos sobre el retorn i crear un espai per aclarir dubtes.

➡️Com serà l’espai menjador, l’hora del pati, i les entrades i sortides del centre

➡️Pla d’actuació per al curs 20/21 en el marc de la pandèmia per COVID 19

➡️Mesures extraordinàries de /Salut per evitar els brots de la COVID-19 a les escoles (carta a les famílies)

👀Ho pots veure en aquest vídeo👇

AJUTS LLIBRES DE TEXT I BEQUES MENJADOR CURS 2020/2021

Us informem que  el proper dia 6 de juliol i fins el dia 17 (ambdós inclosos) s’obre el període de sol·licituds de beques de llibres i de menjador per al curs 2020-2021. Aquest any es farà de manera conjunta les dues sol·licituds dins de les mateixes dates.

Clicant aquí trobareu el cartell de convocatòria per beques de llibres, i el cartell de convocatòria per beques de menjador del Consell Comarcal, així com els documents de sol·licitud de cada una d’elles.

BON ESTIU!

Benvolgudes famílies,

Sens dubte aquest estiu serà diferent a altres estius. Però no per això s’ha de plantejar centrat en l’objectiu de recuperar el que no s’ha pogut fer. Tot el període escolar en confinament no ha estat un temps perdut, sinó un temps diferent tant per a adults com per a infants. I, en aquest sentit, ara toca analitzar com ha estat viscut, què s’ha après i com, i quines accions es poden dur a terme per avançar en aquells aspectes en què l’aïllament físic ho ha impedit. Per això sempre és convenient, i ara encara més, preparar un estiu enriquidor i ajustat a les necessitats de tot l’alumnat.

Agraïm la col·laboració de tots i totes vosaltres i donem les gràcies a l’alumnat per tot l’esforç que ha hagut de fer durant aquest 3r trimestre virtual.

D’altra banda, us informem que a partir del 30 de juny el correu electrònic dels mestres amb el domini @escolaferreriguardia.net deixarà de estar actiu. Així doncs si us voleu posar en contacte amb l’escola utilitzeu el correu a8039604@xtec.cat

Aquelles famílies que tingueu llibres de text o lectura de l’escola podeu demanar cita prèvia per retornar-los durant la setmana del 6 de juliol. El material de l’alumnat que està al centre el retornarem al setembre.

Us informem que el curs 20/21 està previst que comenci el 14 de setembre.

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Compartim amb vosaltres una cançó que hem treballat amb l’alumnat de 4t, 5è i 6è que ens acompanya a reflexionar sobre el medi ambient i amb el missatge ENCARA HI SOM A TEMPS

La cançó “No ens desdibuixeu” és una composició d’“El Petit Taller de Cançons” per a la campanya Dona La Nota del CdA Pau Casals. Música: David Melgar / Lletra: Gibert d’Artze

#donalanota2020 #encarahisomatemps

REOBERTURA EN FASE 2?

Benvolgudes famílies,

davant el comunicat del Departament vers la reobertura de centres en FASE 2 la direcció del centre amb el total recolzament del seu claustre, mostra el seu desacord vers el punt 4 de les instruccions  pels següents motius:

  • Les condicions que estableix la instrucció no ens permeten garantir la seguretat d’alumnes d’educació infantil i de l’equip de mestres que els acompanyarà ni un espai segur i saludable,

  • Les condicions que estableix la instrucció no ens permeten garantir l’atenció emocional i pedagògica a l’alumnat amb seguretat, en la majoria dels casos no serà la tutora qui els atendrà.

  • L’escola no és per guardar infants.  És per conviure, abraçar-se, barallar-se, jugar, moure’s, tenir llibertat, compartir…

Els anteriors arguments han estat exposats al nostre Consell Escolar així com al cap de Serveis Territorials.

Davant la incertesa de la situació, amb la voluntat d’ajudar en la conciliació familiar i l’obligatorietat del compliment de l’ordre publicada, totes les direccions del Maresme – Vallès Oriental hem acordat els requisits d’acollida de l’alumnat que trobareu en el pla de reobertura de centres aprovat ahir en consell escolar. Us adjuntem una infografia resum del pla.

És molt important que, per tal de garantir una bona planificació de la possible reobertura del centre i fer un sondeig d’assistència,  ens feu arribar la documentació esmentada anteriorment el més aviat possible i respectant com a  data límit el 3 de juny responent aquest mateix mail.

Només podrem acollir a l’alumnat que compleixi els requisits descrits en el pla.

Atentament,

Equip directiu

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 2020-2021

? Atenció, famílies!

? La preinscripció escolar per a l’educació Infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig

? Tots els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres. ? [Comunicat]

Com es podrà fer la preinscripció telemàticament❓

?Utilitzant un formulari en línia
? Enviant la documentació, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu electrònic, al centre que s’hagi demanat en primera opció.

a8039604@xtec.cat

? Si teniu problemes per fer la preinscripció telemàtica, es podrà fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig.

Si és així, caldrà demanar cita prèvia a partir del dia 13 enviant-nos un email: a8039604@xtec.cat amb el vostre número de telèfon.

?preinscripcio.gencat.cat

Mapa escolar de la preinscripció curs 2020-2021.

SETMANA 11 DE MAIG

Benvolgudes famílies,

esperem que tots/es estigueu bé. Els exteriors de l’escola estan maquíssims i en plena primavera. A més, la nostra gallina està ponent ous, a veure si tenim pollets en breu!
L’hort està ple de plantes silvestres i els/les periquitos segueixen molt ben cuidats!
Aprofitem per enviar-vos les propostes setmanals.

Una abraçada virtual,

l’equip educatiu de l’escola