Un grup de Primària de l’Estalella queda confinat per un cas positiu de Covid

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que un grup de Primària de l’Estalella amb la seva tutora estaran confinats fins al dia 26 d’octubre inclòs ja que hi ha hagut un cas positiu de Covid al seu grup. Seguint les indicacions de les autoritats sanitaries, ahir es van iniciar els protocols establerts i les famílies afectades ja estan informades.

L’alumnat del grup confinat haurà d’anar al Claustre dels Trinitaris acompanyat d’un familiar dilluns a les 10.00 h i allà l’equip de Salut els farà la prova PCR i podran marxar cap a casa.

Els resultats de la PCR els arribaran al mòbil dies més tard. Surtin positius o negatius tots els nens i nenes del grup i la tutora hauran de fer la quarantena.

Cada nen i nena ja tindrà allà preparada una bossa amb llibres, llibretes, quaderns i un pla de treball amb la feina per fer aquests deu dies des de casa.

Des de l’AMPA ja s’informarà de com es gesitonarà el tema del menjador escolar.

Pel que fa a la resta de l’alumnat, l’escola funcionarà amb normalitat.

1 comentari

  1. Yolanda Pérez Díaz

    Ens han comunicat pel grup de pares i mares d’un positiu, ens sembla molt be pero no costaría res dir quin curs o clase, el nostre fill te 5 cosins al estalella amb els cuals a estat en contacte, la responsabilitat a de ser per part de tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>