CUIDEM EL PLANETA

Aquest curs tota l’escola està treballant sota el lema “Cuidem el planeta”, donada l’emergència climàtica en la qual ens trobem i la importància d’actuar-hi al respecte.

Vam començar al setembre amb la “Setmana pel clima” i a més, de l’11 al 15 de maig es realitzarà el projecte de tota l’escola. Però pensem que no pot quedar com una cosa aïllada. Per aquest motiu serà un aspecte que estem treballant al llarg d’aquest curs i dels posteriors, per tal de conscienciar-nos i adoptar una manera de viure més amable amb el nostre planeta.

Cada mes ens estem treballant a fons una actuació concreta, tot i que la idea és que aquestes accions siguin acumulatives i acabin formant part del nostre dia a dia de manera permanent.

Esperem que des de casa també estigueu participant d’aquesta iniciativa ja que considerem que no només és un tema d’escola i que unint esforços és l’única manera d’aconseguir la millora que el nostre planeta necessita amb urgència.

Durant aquest trimestre hem realitzat les següents actuacions:

  • Setembre: Setmana pel Clima.
  • Octubre: esmorzars sostenibles i saludables.
  • Novembre: la contaminació acústica.

  • Desembre: un Nadal + sostenible.

Us anirem informant de les properes actuacions a les xarxes socials de l’escola.

Gràcies per la vostra col·laboració! El planeta és cosa de tothom!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>