INCIDÈNCIES DE LES TARGETES MONEDER

Gestió d’incidències de les targetes moneder.

1. En cap cas es pot facilitar el document “Mesures excepcionals i recomanacions per garantir l’alimentació infantil en casos de vulnerabilitat social en relació al COVID-19 “ a les famílies. És un document d’ús intern per les administracions pel que fa a operativa de la gestió d’aquestes targetes. Per tant, no s’ha de donar difusió en cap mitjà.

2. MOLT IMPORTANT! En cas d’incidència en l’operativa d’aquestes targetes no s’ha de trucar al CECAT.

3. En cas d’incidència en l’operativa cal que la persona interessada s’adreci directament al número de telèfon d’atenció al client de CaixaBank.

Telèfon d’atenció al client de CaixaBank: 900 404 090

4. Recordar que aquestes targetes tenen una limitació de saldo. Van carregades inicialment amb un import de 40,00 €. Per tant, només poden fer operacions fins a aquesta quantia. Tramitar-ne per un import superior pot comportar un error en el moment del pagament.

5. L’ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d’alimentació amb terminal TPV.

6. No cal cap operativa prèvia per activar la targeta. No tenen cap PIN associat.

7. Les targetes podran ser recarregades si el període s’allarga, per tant cal que no destrueixin o llencin aquestes targetes fins que no acabi el període de confinament. Cal conservar les targetes.

8. En cas d’incidència recurrent ens caldrà informació complementària per intentar resoldre aquesta incidència, com: codi de targeta, hora de l’operació i territori on s’està fent ús d’aquesta.

9. Codis d’error informats fins al moment:

Codi error 104: Error relacionat amb la classificació del comerç. (Pot produir-se per fer ús de la targeta en un establiment que no és d’alimentació)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>