PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Ja que no ens podeu visitar, us deixem dos vídeos per conèixer la nostra escola

(Clica les fotografies)

CLICA PER VEURE EL TRÍPTIC DEL NOSTRE PROJECTE

COM SOM

EL NOSTRE PROJECTE

Aquí hi trobareu el calendari, la documentació necessària i les instruccions per a la presentació de les sol·licituds online i, de forma excepcional, les presencials. Correu on cal enviar la documentació

(Clica aquí)

A la web Estudiar a Catalunya trobareu més informació

Telemàtica: del 13 al 22 de maig podreu presentar la sol·licitud per internet, amb el formulari tal com indiquem al pdf anterior.

Presencial 19 al 22 de maig en horari de 9-13h podreu entregar la sol·licitud i documentació amb cita prèvia

Oferta de places

escolaelviracuyas@xtec.cat

 

CONTACTA’NS

Per a qualsevol dubte o aclariment, teniu aquests mitjans:

Telèfon: 622.647.926 

escolaelviracuyas@xtec.cat

 

#lelviraesquedaacasa

Hola a totes i tots…

Són moments difícils per a tothom, pels alumnes, les famílies, els mestres i sobretot, per tota la gent que durant aquests dies està lluitant des del seu lloc de treball per ajudar a combatre aquesta maleïda Pandèmia, que tant ens està afectant a tots.   Des de l’Elvira hem volgut posar el nostre granet de sorra per tal de continuar la lluita entre tots, de la millor manera que podem fer….. quedant-nos a casa.

Una abraçada molt gran per a tots de part de tot l’equip humà que forma part  de la nostra escola.

 

A 2n treballem els animals.

Aquest trimestre, l’alumnat de 2n hem estat treballant els cinc grups d’animals vertebrats: mamífers, rèptils, amfibis, peixos i ocells. Hem fet dibuixos d’animals amb ceres, hem buscat informació a llibres que hem portat de casa i a informàtica, hem fet petits murals en grup amb tota la informació recollida i finalment, hem pogut veure algunes rèpliques d’animals que el tiet del Leo de la classe Sonia Delaunay ens ha deixat. Hem après moltes coses i hem gaudit molt. Us deixem un vídeo amb tot el que hem fet.

Ruskus’ Little Train a Cicle Inicial

Aquest matí les nenes i els nens de Cicle Inicial hem gaudit d’un espectacle en anglès: el teatre Ruskus’ Little Train. Un espectacle de música, màgia, titelles i humor amb el qual hem passat una molt bona estona.