HOKA HEY cantada per 4t!

Benvolgudes famílies,

Fa uns dies els i les alumnes de 4t de primària van anar al teatre Poliorama de Barcelona a interpretar la cantata Hoka Hey. Aquesta, interpretada per primera vegada per nens i nenes de diferents escoles, entre elles la nostra. La situació actual no va fer possible que les famílies ens acompanyessin i per això ens han fet arribar aquest petit recull d’imatges en forma de vídeo per poder-ho compartir amb tots vosaltres.

Esperem que us agradi.

P5 i 1r interpreten La fàbrica de colors!

Els i les alumnes de P5 i primer van anar el passat 27 de maig al teatre Poliorama a interpretar la cantata La Fàbrica de colors. L’orquestra infantil de Barcelona ens va acompanyar durant el concert posant la música en directe. Va ser una experiència molt bonica que, malauradament, no vam poder compartir amb les famílies en directe. Per aquest motiu us fem arribar un petit recull d’imatges, en forma de vídeo, sobre com va anar aquest fantàstic dia. 

Esperem que us agradi. 

 

Cicle Inicial visita la granja de Can Gel

El passat 6 de maig, l’alumnat de Cicle Inicial vam fer una sortida per conèixer la granja de Can Gel.  Allà vam fer diferents activitats: circuit d’aventura, estampació amb flors, alimentar els animals… Ens ho vam passar d’allò més bé i vam aprendre moltes coses.

Electric circuits

Year 6 students did an amazing job building their electric circuits to illustrate the life cycle of a firefly!

A week ago, we read a book about fireflies. Then, in groups, they summarised the most important information of each stage of development and created a flipbook.

The final product they created was a glowing life-cycle diagram!

Els estudiants de 6è van fer una feina increïble construint els seus circuits elèctrics per il·lustrar el cicle de vida d’una lluerna! 
Fa una setmana, vam llegir un llibre sobre cuques de llum. 
Després, per grups, van resumir la informació més important de cada etapa del desenvolupament i van crear un flipbook. 
El producte final que van crear va ser un diagrama del cicle de vida que incorpora un circuit de llums.