El Margalló participa en l’acte de signatura del compromís amb l’Agenda 21 d’aquest curs

Els alumnes de 5è i 6è de l’escola han participat en l’acte de signatura del compromís amb l’Agenda 21 Escolar, organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L’Agenda 21 Escolar és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.

I aquest ha estat el text que han llegit els ecodelegats de l’escola en l’acte de signatura:

“Hola, bon dia! Som els representants de 5è i 6è de l’escola El Margalló.

El curs passat vam crear els Ecodelegats i vam començar a treballar. Vam fer una campanya per crear el nostre personatge que es diu: ECOTOT.

També vam fer memòria de totes les accions que teniem en marxa a la nostra escola.

Aquest any ens comprometem: a posar en valor les campanyes ja començades i donar una importància major a la campanya, “NO M’ARRUGUIS, SI-US-PLAU”, que consisteix en no arrugar el paper de rebuig o de segona mà i també continuarem fent créixer el bosc comestible, fent que cada any els alumnes nous de P3 plantin un arbre nou.”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>