A LA VORA DE LA MAR…

El dia 2 de març, les nenes i nens de 4t, vam gaudir de la segona part del Premi Roig Toqués: una activitat al Museu Marítim de Barcelona.

La nostra aventura va començar viatjant a Barcelona en tren, els bitllets d’anada i tornada van ser un obsequi de RENFE. Els estem molt agraïts. L’experiència d’anar amb tren amb els companys era totalment nova. Fins i tot, algun nen no havia pujat mai en tren.

L’activitat a Barcelona va constar de dues parts:  1.- Navegació per les aigües del port sobre el llagut Far de Formentera.    2. Treball en una aula del Museu.  Per un matí vam ser grumets: vam portar el timó, vam aprendre les parts del llagut, vam fer nusos mariners,… Després vam fer una visita al Museu Marítim de Barcelona, vam escoltar amb atenció les explicacions amb una audioguia, vam veure videos, vam fer activitats interactives i vam observar una galera tamany autèntic.

Una sortida intensa, interessant i nova. Per a recordar! Com diuen els petits grumets, fantàstica!

GRÀCIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>