EN MOT VA A CASA DEL JORDÀ

El Jordà es va emportar el Mot a casa i s’ho van passar super bé! No van parar de fer coses junts: van jugar amb la tablet, van anar al super a comprar, van dormir junts, van anar a l’hort i també van anar de festival a Granollers. Que divertit! I a la germana del Jordà (l’Eita) li va encantar el Mot i es van fer molt amics.

El Jordà era el protagonista de la setmana i per això el divendres per la tarda va venir el pare del Jordà a la classe de les farigoles i va portar la seva guitarra. Primer ens va ensenyar la guitarra i vam veure que aquesta guitarra no tenia un forat al mig. Després ens va deixar tocar-la però no s’escoltava gaire i al final la va connectar a un aparell que es diu amplificador i llavors si que va sonar fort. Vam cantar alguna cançó amb la guitarra, vam escoltar com tocava la guitarra el pare del Jordà i al final vam ballar. Va ser genial!

Ja tenim una nova família que estima al Mot!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>