Tríptic carnaval 2019

Benvolgudes famílies.
Avui ha arribat el carnestoltes a l’escola, això vol dir que estem a les portes del carnaval 2019. Us fem fem arribar el tríptic per tal que esteu informats de les activitats que durem a terme.
Gaudiu del Carnaval
Per tal de descarregar el tríptic cliqueu… Llegeix més»

DENIP 2019

Aquest curs durant la setmana del DENIP hem fet tot un seguit d’activitats per no oblidar que la pau i el respecte han de formar part del nostre dia a dia, per això ho recordem amb activitats especials i diferents cada curs.

Aquest any a  més ha col·laborat amb l’escola l’organització no governamental  MANS UNIDES a través dels contes de la Maria R. i la M. Antònia M. que ens han fet entendre i comprendre els valors que ens porten a ser millors persones. Us donem les gràcies!!

Aquí podeu veure la info  del que vam fer    :                                                                                                      Triptic DENIP 2019_color

 

Participació en el XV CERTAMEN LECTURA EN VEU ALTA

Aquest curs tornem a participar en el Certamen de lectura en veu alta i estem molt emocionats i emocionades!!! Ens estem preparant les lectures i avui ha començat la fase 1 a l’escola!!. La biblioteca era plena de participants amb nervis però amb molta il·lusió!! Els nostres mestres i pares ens han ajudat a preparar les lectures per a poder-ho fer el millor possible!! Dijous que ve continuarem amb les alumnes que queden per llegir, a la biblioteca de l’escola!

Visca la lectura!!!


Eleccions al Consell escolar – renovació de membres

COMUNITAT EDUCATIVA: ELECCIONS ALS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES. PARTICIPEM!!
Benvolguts/des,
s’ha iniciat el procés d’eleccions per renovació dels membres dels Consells escolars dels centres. Us fem arribar un llibret explicatiu de tot el procés.
Esperem la vostra participació tant presentant-vos com a candidats i candidates com el dia… Llegeix més»

INICIEM UN NOU CURS!!!! : per pensar-hi una mica

Benvolguda comunitat educativa,

des del dia 1 de setembre els docents i no docents de l’escola ja estem acabant d’enllestir l’inici de curs! Ja hi tornem a ser, amb ganes, energia, empenta i il·lusió, és clar que sí!!!! Per a que tots plegats ens anem situant us fem a mans un enllaç que trobem interessant i que es va publicar ahir al diari ARA. Escolteu el video, llegiu…és molt interessant.

Una abraçada !

https://m.ara.cat/societat/JORDICATALAN-BALAGUER-pensava-problema-precisio_0_2085391504.html?utm_medium=social&utm_source=whatsapp&utm_campaign=aracomencem